Sami Kapanen väläyttelee yllättävää vaihtoehtoa: eläkepäivät Alppimaassa?! Hehkuttaa estoitta Luganoa: ”Vaimo tuntui viihtyvän todella hyvin”

Uutiset | 12.01.2021 15:04

Sami Kapanen, 47, tunnetaan yhtenä suomalaisen kiekkohistorian nopeimmista luistelijoista. Satoja NHL-otteluita viilettänyt polkukone paketoi aktiiviuransa vuonna 2014 kasvattiseurassaan Kalevan Pallossa. Sen jälkeen oli valmennushommien vuoro, mutta nykyään KalPan seurajohtaja keskittyy pelaaja-agenttihommiin ja siinä sivussa tv-töihin.

Lue myös: Isänsä täydellinen vastakohta! Sami Kapaselta jäänviielä kuitti Kasperi-poikansa naisseikkailuista: "Hän tekee omat valintansa virheineen päivineen"

Vielä viime kaudella Sami valmensi Sveitsin NLA-liigan HC Luganoa. Päävalmentajapesti päättyi potkuihin, mutta rakkaus Luganoa kohtaan jäi.

– Se on aivan fantastinen paikka. Kaupunki sijaitsee vuorten välissä eikä Italiaankaan aja kuin tunnin. Varsinkin vaimo tuntui viihtyvän siellä todella hyvin, Sami sanoo Seiskalle.

Lue myös: Sami Kapanen löysi Satu-rakkaansa kanssa tasapainon: Elämä on helpompaa, kun ymmärtää sanoa, että vaimo on aina oikeassa!

– Olen yrittänyt sanoa Samille, että kyllä se Lugano olisi hyvää vastapainoa täällä Kuopiossa asumiselle! Tiedä vaikka joskus muuttaisimme sinne kokonaan, vaimo Satu Kapanen, 34, toivoo ja luo aviomieheensä lempeän silmäyksen.

– Niin, miksei? Kuka tietää, vaikka eläkepäiville, Sami naurahtaa vaimoaan myötäillen.

Lue lisää Kapasista tuoreimmasta Seiskasta!

Ikionnelliset Satu, 34, ja Sami Kapanen, 47, ovat olleet naimisissa vuodesta 2015. – Tuntuu, että parisuhteemme vain paranee ajan myötä, aviopari myhäilee Seiskalle.
Ikionnelliset Satu, 34, ja Sami Kapanen, 47, ovat olleet naimisissa vuodesta 2015. – Tuntuu, että parisuhteemme vain paranee ajan myötä, aviopari myhäilee Seiskalle.
Teksti:Eetu Ampuja, Kuopio
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!