Sami Hyypiä paljastaa: Herkistyin Supertähdet-kuvauksissa monta kertaa!

Uutiset | 16.04.2017 10:55

Jalkapallolegenda ja Liverpoolin riveissä Mestarien liigan voittanut Sami Hyypiä ei juurikaan julkisuuden valokeilassa paistattele, mutta futisfanien iloksi hänet nähdään Supertähdet-ohjelmassa.

Ohjelmassa urheilutähdet keskustelevat henkilökohtaisista asioistaan ja urastaan, minkä lisäksi heille on järjestetty erilaista ohjelmaa kuvauspäivien aikana.

- En hirveän helposti tule pois omalta mukavuusalueeltani. Pahimmat aktiviteetit olivat maalaus ja tanssiminen. Ne olivat sellaisia, että varmasti tulee viihdettä. Reissu oli kaiken kaikkiaan hieno. Olin iloinen, että lähdin mukaan ja opin tuntemaan muita, Sami iloitsee.

Jäähyväiset Liverpoolista

Samilla on takanaan pitkä ja menestyksekäs jalkapalloura, jota käydään läpi ohjelman ensimmäisessä jaksossa.

- Olen aika onnellinen urastani, koska minulla ei ollut pitkiä loukkaantumisia. Ehkä ne negatiiviset jutut ovat yksittäisissä peleissä. Olen ollut tosi onnekas. Haikein asia urallani oli viimeinen peli Liverpoolissa 10 vuoden jälkeen. Kun näin kuvia jäähyväispelistä, minulla muistui se fiilis mieleen, mikä silloin oli. Joka kerta nousee tippalinssiin, kun muistelen sitä hetkeä.

Sami myöntää, että hän herkistyi monta kertaa ohjelman kuvausten aikana.

- Minulla tuli usein haikea olo jonkun muun puolesta, kun huomasin heidän reaktionsa. En näe itkemisessä mitään väärää, mutta ei sitä kuitenkaan julkisuudessa mielellään tee, Sami naureskelee.

Supertähdet tänään Nelosella klo 20.00.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!