Salkkarit-tähti Hanna Kinnusen hulvaton somekommellus - pikkuvelikin puuttui asiaan!

Uutiset | 27.01.2021 08:35

Salatut elämät -sarjassa näyttelevä Hanna Kinnunen, 40, julkaisi viime sunnuntaina (24.1.) Instagram-kuvan, jossa hän kertoi lähtevänsä crossfit-tunnille. Julkaisun yhteyteen hän liitti hashtagiksi eli aihetunnisteeksi "netflixandchill", kuitenkaan tietämättä sen seuraamuksia.

- Olin jumpan ajan ilman puhelinta, koska jätin sen autoon. Kun tulin takaisin treeneistä ja avasin puhelimen, huomasin, että minulle oli tullut aivan hirveä määrä viestejä, Hanna kertoo kommelluksesta Salattujen elämien etälehdistötilaisuudessa.

Näyttelijän nenän eteen hyppäsi myös hänen pikkuveljensä lähettämä WhatsApp-viesti, jonka sisältö selitti Hannan hämmennyksen.

Viiniä ja viihdettä: Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen luuli koekuvauskutsua pilapuheluksi

- Repesin sille aivan täysin. Viestissä hän kertoi sitten, että Hanna kuule, tämä sinun netflixandchill tarkoittaa urbaanilla kielellä, että haluaisin harrastaa seksiä. 

- Hän ehdotti, että pitäisikö minun vaihtaa tuo tunniste johonkin minulle sopivampaan, kuten vaikka netflixjakaakaota, Hanna selittää nauraen.

MUUTTI HASHTAGIN NOPEASTI

Hannan päivityksen taustalla oli ajatus siitä, että hän jäisi mieluummin sohvalle katselemaan sarjoja suoratoistopalvelusta, kuin lähtisi loskan keskelle kuntoilemaan. 

- Luulin todella sen tarkoittavan, että hengaillaan ja katsotaan yhdessä Netflixiä.

Lue myös: Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen luuli koekuvauskutsua pilapuheluksi – nolostui tajuttuaan tilanteen: ”Pyysin nöyrästi anteeksi!”

- Järkytyin ja rupesin nauramaan koko jutulle aivan hulluna. Vastasin pikkuveljelleni, etten minä tiennyt mitä tuo tarkoittaa. Kävin äkkiä nössönä vaihtamassa sen hashtagin ihan vaan pelkkään netflixiin.

Myös Hannan crossfit-treenien todellista merkitystä alettiin kyseenalaistamaan.

- Yksi kaverini laittoi, että oliko tämä minun ”jumpalla käynti” nyt sitten oikeasti jumppaamista vai jotakin muuta. Tuli hetkeksi hieman vainoharhainen olo, että mitähän tässä nyt uskaltaa enää kirjoitella.

Lue myös: Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen luuli koekuvauskutsua pilapuheluksi – nolostui tajuttuaan tilanteen: ”Pyysin nöyrästi anteeksi!”

VAIHTOEHTONA LEMMISKELY VÄLLYJEN VÄLISSÄ

Hanna kertoo kuitenkin, että hetken pohdittuaan häntä harmittaa hashtagin vaihtaminen.

- Toisaalta jos nyt mietitään ihan rehellisesti, kumpi olisi oikeasti mukavampaa, jos pitäisi kahden väliltä valita. Jäisitkö mieluummin vällyjen väliin ja vaikka vielä lemmiskelemäänkin ihanan ihmisen kanssa, vai menisitkö räntäsateeseen treenaamaan?

- Valitsin nyt tällä kertaa sitten sen jumpan!

Lue myös: Salkkarit-tähti Hanna Kinnusen ihmetempaus: Heitin kollegaa appelsiinilla!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Pasi Murto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!