Hanna Kinnunen nauttii Jari Peltolan sinkkuudesta.

Salkkarit-tähti Hanna Kinnunen nauttii radiokollegansa sinkkuudesta: ”Hänen elämänsä on jännittävämpää kuin omani!”

14.04.2019 10:03

Sohvaperunat-sarjastakin tuttu radiojuontaja Jari Peltola paljasti äskettäin Seiskan haastattelussa, että hänen pitkä parisuhteensa päättyi jokin aika sitten eroon.

Lue lisää: Sohvaperunat-tähti Jari Peltola: Pitkä suhde päättyi eroon!

Maaliskuussa Jari juhli Radiogaalassa näyttelijä-radiojuontaja Hanna Kinnusen kanssa. Kaksikko on työkavereita, sillä he luotsaavat Radio Aallon Dynastia-aamushow'ta Kimmo Vehviläisen ja Jarkko Valteen kanssa.

Hanna kertoo Seiskalle suorastaan nauttivansa Jarin sinkkuudesta.

– Hänen elämänsä on monesti jännittävämpää kuin omani, Hanna tunnustaa.

Lue myös: Aamuherätykset sekoittavat Radio Aallon Dynastia-show’n juontajanelikon unirytmit – Kimmo Vehviläinen: ”Olen puhunut lähetyksissä masturbaatiotekniikoistani!”

Radion lisäksi Hanna ja Jari ovat tuttuja myös televisiosta: Hanna palaa pian Salattuihin elämiin, ja Jari tähdittää Kultaisella Venlalla palkittua Sohvaperunoita.

– Sohvaperunat on perheemme ehdoton suosikkisarja. Lapseni odottavat Jarin ja Sannan kommentteja ruudussa, Hanna kertoo.

Radiojuontaja Jari Peltola on tähdittänyt Sohvaperunoita ystävänsä Sannan kanssa. – Olemme aina yhdessä, emme kuitenkaan öitä saman katon alla.
Radiojuontaja Jari Peltola on tähdittänyt Sohvaperunoita ystävänsä Sannan kanssa. – Olemme aina yhdessä, emme kuitenkaan öitä saman katon alla.

 

Jari paljastaa, että hänenkin kaveriporukallaan on suosikkikohtaus Salatuissa elämissä.

– Se on Hannan esittämän Sallan poistuminen sarjasta Ressu Redfordin kanssa junalla. Katsomme sitä bileiltoina YouTubesta.

Lue myös: Sohvaperunoiden Jari ja Sanna ovat erottamaton parivaljakko: Emme vietä öitä saman katon alla!

Salla välähtää radiossa

Jarin mukaan Hannassa ja tämän Salkkareissa esittämässä Salla-hahmossa ei ole paljoa samaa.

– Täytyy kuitenkin myöntää, että välillä Salla välähtää Hannassa radiostudiossa, mutta enimmäkseen äänenpainoissa ja silloinkin vitsimielessä.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto ja Yle

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!