Katso kuva!
Jasmin Voutilainen

Salkkarit-povikuningatar Jasmin Voutilaisen jättirinnat esillä tuoreissa kuvissa - mikä seksipommi!

14.07.2017 18:02

Salatut elämät -tv-sarjaan perustuvaa Nightmare 2 – Painajainen jatkuu -elokuvaa tähdittäneen malli-näyttelijä Jasmin Voutilaisen, 21, nimi nousi jälleen viime päivinä julkisuuteen, kun Jasmin vilahteli Miss Helsinki -kilpailun Instagram-tilillä julkaistuissa kuvissa.

Kuvissa Jasmin poseerasi kameroiden edessä muiden kaunottarien kanssa ja Miss Helsinki -kisan somepäivitysten perusteella kuvaukset olivat osa vuoden 2018 kilpailua, jonka finalistit julkistetaan elokuun alussa.

LUE LISÄÄ: Paljastuiko finalisti etukäteen? Salatut elämät -seksipommi mukana Miss Helsinki -kuvauksissa - kuvat! 

Jasmin ei ole toistaiseksi vahvistanut huhuja, mutta tumma kaunotar on sen sijaan jatkanut Instagram-tilillään seksikkäiden kuvien julkaisemista.

Tuoreissa kuvissa Jasmin poseeraa tummassa mekossa, jonka kaula-aukko paljastaa Jasminin valtaisat silikonirinnat. Jasminin povi suorastaan pyrkii kaula-aukosta ulos tuoreissa kuvissa.

 

?: @grphy

Henkilön Jasmin Voutilainen? (@jasminelisabet) jakama julkaisu

 

Photoshoot day with @grphy ?

Henkilön Jasmin Voutilainen? (@jasminelisabet) jakama julkaisu

Valokuvat on ottanut Juho Tirkkonen, joka oli kuvaajana myös edellä mainituissa Miss Helsinki -kisan kuvauksissa, joissa Jasmin oli mukana ja joista Miss Helsinki sometileillään julkaisi esimakua.

Vaikuttaakin vahvasti siltä, että Jasminin nyt julkaisemat kuvat saattavat liittyä Miss Helsinki -kilpailun promootioon, kun finalistit aikanaan julkaistaan.

 

 

Weekendmood? Photo by talented @nikitatikka ✨

Henkilön Jasmin Voutilainen? (@jasminelisabet) jakama julkaisu

 

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!