Uutiset

Salkkarit-kaunottaret Tiia Elg ja Nora Rinne: Innostuimme vähentämään vaatetusta kuvauksissa – video!

01.06.2017 19:32

Näyttelijäkaverukset Tiia Elg ja Nora Rinne tähdittävät kesäkuussa MTV Katsomossa alkavaa suosittua Tuhmat tädit -sarjaa. Sarjan toinen tuotantokausi sijoittuu strippibaariin.

- Innostuimme sarjan kuvauksissa vähentämään vaatetusta. Kuvausten jälkeen tuli sellainen olo, että olisi pitänyt mennä vielä pidemmälle, Nora kertoi Seiskalle sarjan pressitilaisuudessa.

Nora ei ottanut stressiä vähissä vaatteissa esiintymisestä.

- Enemmän sitä näyttelijänä toivoo, että asioita käsitellään oikealla tavalla. Jos keskiössä on seksi, toivottavaa olisi, että sitä käsiteltäisiin raikkaasti eikä tunkkaisesti. Räväkkyys tuo raikkautta. Jos yrittää seisoskella nätisti alusvaatteissa kameran edessä, se on paljon tunkkaisempaa kuin että vähän revitellään.
 


Nora ei juurikaan päässyt tanssimaan sarjan kuvauksissa.

- Olen tehnyt vuosia fyysistä teatteria. Harmikseni en päässyt tanssimaan yhtä paljon kuin muut näyttelijät. Roolihahmoni Camilla pidättäytyi.

Tiian ja Noran lisäksi sarjaa tähdittävät Monika Lindeman ja Irina Vartia.

Ennen näyttelijäksi ryhtymistä tanssijana työskennellyt Tiia Elg pääsi ensimmäistä kertaa tanssimaan Salkkari-historiansa aikansa.

- Minulla on tanssikohtaus. Tanssin siinä Evana, en tanssijana. Mietimme, miten roolihahmoni liikuu tangolla.
 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!