Uutiset

Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen väläyttää mahdollisuutta silikoniensa poistamisesta: "On järjetöntä, että naisen ajatellaan olevan bimbo, jos hänelle on tehty rintaleikkaus"

03.12.2018 13:13

Salkkarit-tähti ja tositelevisiokaunotar Jasmin Voutilainen, 23, avautuu tuoreessa blogikirjoituksessaan huonosta itsetunnostaan. 

Lue myös: MELKO PERVOA! SALKKARIT-POVIPOMMI JASMIN VOUTILAINEN PUKEUTUI KAKSOSIKSI POIKAYSTÄVÄNSÄ KANSSA - KATSO HULVATON KUVA!

Jasmin kertoo, että hän alkoi hyväksyä itsensä kunnolla vasta täysi-ikäisyyden kynnyksellä. Pian kuvioihin astui kuitenkin sosiaalinen media, kuten Instagram, jossa täydellisyyttä hipovat, muokatut kuvat nostivat itsetunto-ongelmat uudelle tasolle. 

- Mitä tapahtuu nuorelle, juuri ja juuri itsetunnon ehjäksi saaneelle tytölle, joka ennen nukkumaanmenoa katselee viimeisenä kuvana puhelimen näytöltään jotain photoshopattua Fitness vartaloa kaikkine filttereineen? Niinpä, ei mitään hyvää, Jasmin kirjoittaa. 

Kaikki, mistä on aiemmin itsessään pitänyt, tuntuukin yhtäkkiä mitättömältä ja rumalta. Pitäisi olla niin laiha vatsa, mutta niin iso peppu. Niin isot rinnat mutta niin alhainen rasvaprosentti. Sitä vaan katsoo itseään peilistä ja miettii, että miten voisi näyttää siltä, miltä ne IG-mallit, hän jatkaa. 

Kaunotar korostaakin, ettei hyvä itsetunto ei rakennu sillä, että vertaa itseään muihin. Nyt, 23-vuotiaana, Jasminilla on loksahtanut palaset niin sanotusti paikalleen, ja hän on löytänyt itsensä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmin Voutilainen (@jasminelisabet) on

Iines Ankka

Jasmin avautuu tekstissään myös tekemistään kauneusleikkauksista. Hän päätti ottaa 19-vuotiaana täyteainetta huuliinsa, mutta se epäonnistui. Huuliin tuli kudosvaurioita ja niitä yritettiin paikata laittamalla lisää täytteitä. Lopputuloksena kaunotar muistutti huuliltaan omien sanojensa mukaan Iines Ankkaa.

Viime joulukuussa Jasmin sai kuulla, että täyteaine voidaan poistaa turvallisesti ja hän saikin omat huulensa takaisin.

Lue myös: JULKKISKAUNOTTARET JASMIN VOUTILAINEN JA ROSANNA KULJU AVAUTUVAT ULKONÄKÖPAINEISTA, ROHKEISTA KUVISTA JA KAUNEUSLEIKKAUKSISTA SUPLASSA - NÄITÄ JUTTUJA HE KATUVAT!

Turhaa

Jasmin otti silikonit vuonna 2016. Nyt, kaksi vuotta myöhemmin, hän toteaa, että niiden laittaminen oli jokseenkin turhaa. 

- Jotenkin hullua ajatella, että todella olen itse kävellyt vapaaehtoisesti leikkauspöydälle noinkin turhan syyn takia. Rintaleikkauksia tehdään paljon, mutta ei mikään leikkaus ole riskitön. Enkä mä varsinaisesti tätä operaatiota kadu, mutta voisin vallan hyvin elää ilman näitä implantteja. Ja luulenpa, että jossain vaiheessa tulenkin ne poistamaan. En varmaan vielä pitkään aikaan, mutta ehkä joskus. Musta on nimittäin pelottavaa ajatella, että mun kehossa on jotain sinne kuulumatonta, joka on viimetutkimusten mukaan ollut selvänä aiheuttajana naisten erilaisissa vakavissa sairauksissa, Jasmin toteaa kirjoituksessaan.

Ja vaikka voisin hyvin elää ilman implantteja, musta on ihan järjetöntä, että ajatellaan naisen olevan vain aivoton bimbo, jos hänellä on vaikkapa tehty rintaleikkaus. Kaikki se on kuitenkin pelkkää ulkokuorta, Jasmin kirjoittaa. 

Lue koko postaus täältä

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!