fbq
Uutiset
20.03.2015 18:00
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Salkkari-tähti Venla Savikuja: Olen addiktoitunut hyvään oloon!
Salkkari-tähti Venla Savikuja: Olen addiktoitunut hyvään oloon!
Uutiset
20.03.2015 18:00
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Salatuista elämistä tuttu näyttelijä ja bloggaaja Venla Savikuja on mukana huhtikuussa Ava-kanavalla alkavassa Fitnesspäiväkirjat-sarjassa.

TÄSTÄ ON KYSE: Salkkari-tähti Venla Savikuja päästää tv-katsojat kotiinsa: Nyt tuon itseni esille!

Arjessaan Venla tähtää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, joten hän ei keskity pelkkään saliurheiluun, vaan on laittanut myös unirytminsä ja ruokavalionsa kuntoon. Hän myöntää eläneensä hyvin hektistä arkea, kun aloitti Salatuissa elämissä vuosia sitten. Töiden ohessa hän suoritti tunnollisesti lukio-opinnot loppuun.      

– Elämäni oLI hetken aikamoista kaaosta töiden ja koulun yhdistämisen takia. Halusin panostaa molempiin, joten välttämättä jokin osa-alue kärsi. Saatoin tehdä kouluhommia keskellä yötä ja herätä aamulla aikaisin kuvauksiin, mistä suuntasin vielä kouluun. Kun sain lakin, oli aikaa laittaa elämä kuntoon.

 

Herkkuja kerran viikossa

Venla myöntää treenanneensa aina paljon, mutta on ruvennut saavuttamaan parempia tuloksia vasta laitettuaan elämänsä jokaisen osa-alueen kuntoon. Hänellä ei ole tähtäimessään fitness-kisoja.

– En treenaa tuloksenkiilto silmissäni, vaan olen addiktoitunut hyvään oloon. Uskon saaneeni sen takia hyviä tuloksia. En ole stressannut siitä, minkä kokoinen olkapääni tai ojentajani on. Minulle on ihan sama, minkä muotoinen olen, kunhan olen terve, hyvinvoiva ja sporttinen.  

Milloin olet viimeksi syönyt roskaruokaa?

– Edellisen kerran söin pikaruokaa viime viikolla. Minulla on suunnilleen kerran viikossa herkkupäivä. Olen kokeillut erilaisia ruokavalioita, mutta kaikki lähtee oman kropan kuuntelemisesta.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »