Uutiset

Salkkari-tähti Tiia Elg tanssiuransa alusta: Tanssitunnille salaa vanhemmilta!

25.12.2016 14:00

Tiia Elg, 30, työskenteli ammattitanssijana, ennen kuin hän sai Eva Tammisen roolin Salatut elämät -sarjasta. Tanssiminen on ollut suuressa osassa Tiian elämää 9-vuotiaasta lähtien.

- Näin ala-asteella kilpatanssiparin tanssiesityksen, joka oli mielestä jotain maailman siisteintä. Pian esityksen nähtyäni lähdin naapureiden kanssa tanssitunnille ja naapurinpojasta tuli tanssiparini. Kun osallistuin ensimmäiselle tanssitunnille, en kertonut vanhemmilleni asiasta, Tiia Elg muistelee.

Uusi tanssipari

Tanssitunnilta kotiin päästyään Tiia ilmoitti vanhemmille löytäneensä uuden harrastuksen, josta tulee isona hänen ammattinsa. Nyt Tiialla on uusi tanssipari, jonka kanssa hänen on tarkoitus kilpailla ensi vuonna.

- Olen ollut aina todella kilpailuhenkinen. Kyllä siitä pitää osata nauttia, että pystyy olemaan siinä maailmassa mukana. Vaikka aina sanotaan, että tärkeintä on kilpailla itsensä kanssa, mutta kyllä sitä haluaa kilpailla muita vastaan. Jos ei halua olla  paras, niin eihän kilpailemisessa ole mitään järkeä.

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!