Uutiset

Salkkari-tähti Tiia Elg paljastaa pahimman tapansa!

24.12.2016 20:05

Salatuissa elämissä näyttelevä Tiia Elg paljastaa pahimmaksi tavakseen myöhästelyn ja viime tipassa sovittuihin tapaamisiin saapumisen.

Kun Seiska tapasi Tiian juuri ennen jouluaattoa, oli hän myöhässä puoli tuntia sovitusta tapaamisesta, koska oli kävellyt väärään suuntaan. Lopulta Tiia löysi tiensä Helsingin Töölössä sijaitsevaan Tin Tin Tango -ravintolaan.

- Siitä on muodostunut jo yleinen vitsi, että juoksen paikasta toiseen, että ehdin ajoissa tapaamisiin. Koskaan en ole kuvauksista myöhästynyt, enkä voisi, sillä taustalla iso koneisto. Minulla ei ole minkäänlaista ajantajua, sillä saatan hukata tolkuttomasti aikaa kotona koiran rapsuttamiseen. Lapsesta lähtien olen ollut haahuileva haaveilija, joka elää omissa maailmoissaan, Tiia Elg kertoo Seiskalle.

Kaipaa lämpöön

Reissaamista rakastava Tiia on tyytyväinen tämänhetkiseen elämäänsä. Ainoastaan kylmä sää ei ole hänen mieleensä.

- Minua ei haittaisi asua sellaisessa paikassa, jossa olisi lämpimämpi. Rakastan aurinkoa ja matkustelua. Olen aina ollut kova matkustelemaan. Tämä on ensimmäinen talvi kahdeksaan vuoteen, kun en matkusta ulkomaille Suomen pakkasia pakoon. Jäin Suomeen Salkkarien joulutauon ajaksi, koska treenaan kovaa vauhtia ensi vuotta varten uuden tanssiparini kanssa. Olen viettänyt päivät tanssistudiolla. Meidän on tarkoitus kisata ensi vuonna.

Lue Tiian koko haastattelu vuoden 2017 ensimmäisestä Seiskasta.
 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!