Salkkari-tähti Ronny Roslöf tavoittelee täydellistä kesäkuntoa: En ole koskaan ollut täysin tyytyväinen kroppaani!

Uutiset | 31.01.2017 18:15

Salkkari-tähti Ronny Roslöf vietti Salattujen elämien joulutauon Suomessa herkutellen. Nyt hän aikoo lunastaa jokavuotisen lupauksensa ja treenata itsensä kesäkuntoon.

- Tänä kesänä aion olla täydellisessä kondiksessa. Oma silmä on aina kriittisin. Kehitys loppuu tyytyväisyyteen, joten ikinä ei saa olla tyytyväinen itseensä. Hyvä, että osaan olla itseäni kohtaan myös kriittinen. En ole koskaan ollut täysin tyytyväinen kroppaani. Voisin soittaa Bullille ja kysyä muutamaa vinkkiä, miten saan itseni kesäkuntoon. Ehkä en sitä ihan vielä tee, Ronny Roslöf naurahtaa Seiskalle.

Jo kuusi vuotta Salatuissa elämissä Laria näytelleellä Ronnylla on kertynyt paljon hyviä muistoja sarjan kuvauksista. Yksi ikimuistoisimmista ajoittuu kahden vuoden taakse, jolloin kaatosade pääsi yllättämään koko työryhmän kesken ulkokuvausten.

- Meikit oli naamassa ja tukka laitettu hyvin kuvauksia varten, kun kesken kohtauksen alkoi sataa. Kuvauksesta tuli vesisateen takia todella vaikeaa, ja olimme aikataulusta myöhässä puolitoista tuntia. Kohtaus saatiin tehtyä, mutta siinä oli hirveästi klaffivirheitä. Kasvoissa ja hiuksissani näkyi pieniä muutoksia. Lumisade on haitannut myös kuvauksia. Kuvaamme 30 sekunnin kohtausta tunnin verran. Jos sääolosuhteet muuttuvat, ehtii ympäristö muuttua paljonkin kuvausten aikana.

Salatut elämät -sarjan työryhmällä on tapana kokoontua kevätkauden kuvausten päätyttyä yhteen. Ronny naurahtaa, ettei muisti ole koskaan mennyt karonkoissa, vaikka muistikuvat illoista ovat hataria.

- Karonkat ovat olleet hyviä pään nollauksia. Ne ovat olleet kauden huipentuma meille työntekijöille. Niitä on järjestetty ympäri Helsinkiä yksityistiloissa. Olemme juhlineet niin veneellä kuin Uunisaaressa.

Kun Ronny aloitti Salatuissa elämissä, tekivät sarjan nuoret näyttelijät yhdessä ulkomaanreissuja, mutta nyt työkaverukset eivät ole matkustaneet hetkeen yhdessä. Salkkari-näyttelijät ovat sen sijaan juhlineet yhdessä Helsingin yössä.

- Se on yksinkertaisempaa, ja niihin saa enemmän porukkaa mukaan. Olisi kiva, että vanhemmat kollegat osallistuisivat myös, mutta tähän saakka olemme liikkuneet aika paljon nuorisoporukalla.

Tällä hetkellä Ronnyn elämässä puhaltavat uudet tuulet, sillä hän on työskennellyt vuoden vaihteesta lähtien Salkkari-uransa ohella kiinteistönvälittäjänä Kahdeksan päivää -kiinteistönvälitysfirmassa.

- Näytteleminen ja asuntojen välittäminen eivät sulje toisiaan pois, joten pystyn tekemään molempia hommia samanaikaisesti. Asuntonäytöt sijoittuvat viikonloppuihin, ja teen paljon puhelimitse töitä. En ole ensimmäinen Salkkari-näyttelijä, joka työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Monta kauppaa olen jo nähnyt, ja fiilis on hyvä uuden työn suhteen. Paljon on opittavaa, mutta olen nopea oppimaan. Välitän niin kerrostalohuoneistoja, rivitaloja ja omakotitaloja. Skaala on laaja.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!