fbq
Uutiset
29.06.2015 17:07
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Salkkari-tähti Hemmo Karja erostaan: Taitaa tulla sinkkukesä!
Salkkari-tähti Hemmo Karja erostaan: Taitaa tulla sinkkukesä!
Uutiset
29.06.2015 17:07
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Salatuista elämistä tuttu näyttelijä Hemmo Karja, 22, nauttii kesästä vapaana miehenä, sillä hän on eronnut työkaveristaan, näyttelijä Kerttu Rissasesta, 19.

– Erosimme Kertun kanssa jo aikoja sitten. Aika näyttää, onko tulossa sinkkukesä, Hemmo Karja kertoo Seiskalle Satula-nettisarjan pressitilaisuudessa.

Hemmo uskoo, että jokainen sarjassa näyttelevistä nuorista saa jonkin verran iskuyrityksiä yöelämässä.

– Se kuuluu tähän duuniin. Ihmisiä kiinnostaa työ, jota teen ja samalla myös se, kuka olen. Fanitus on kasvanut ajan myötä. Odotin sarjaan lähtiessäni saavan enemmän negatiivista palautetta, mutta lähes kaikki on ollut positiivista. 

Hemmo uskoo, ettei hän tule työskentelemään koko loppuelämäänsä näyttelijänä. Roolihahmonsa käänteistä haastavin Hemmolle on ollut tähän mennessä itkukohtaus, jonka hän joutui näyttelemään oltuaan sarjassa mukana kolmisen vuotta.

- Vastanäyttelijöiltä sai tukea, sillä he eivät ennen kuvauksia heittäneet levotonta läppää normaaliin tapaan. 

 

Seuraan muotia!

Vapaa-ajalla Hemmo nauttii matkustelusta Euroopan sisällä ja saliurheilusta.

– Viimeksi kävimme joulutauon aikana vastanäyttelijä Ronny Roslöfin kanssa Amsterdamissa. Kuvausaikataulut eivät mahdollista kuin viikonloppureissuille lähtemisen. Kun seurustelimme Kertun kanssa, niin matkustelimme jonkin verran yhdessä.

– Salilla puolestaan tulee käytyä noin viisi kertaa viikossa. Toistaiseksi kollegallani Ronnylla on kokoa minua enemmän. En käy salilla kuitenkaan tavoitehakuisesti, vaan haluan pysyä hyvässä kondiksessa. Sählyä harrastin monta vuotta, mutta jääkiekko ei ole juttuni.

Myös pukeutuminen on yksi Hemmon intohimoista.   

– Pidän vaatteista ja tykkään seurata muotia. Olen opetellut käyttämään rahaa viisaasti, joten koko palkka ei uppoa uusiin kuteisiin. Olen laittanut rahaa sukanvarteen, mutta vielä en ole kuitenkaan ostanut omistusasuntoa, vaan asun vuokralla. En ole merkkiuskovainen, vaan puen päälleni makeita kuteita, Hemmo toteaa.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »