fbq
Salkkari-tähti Emil Hallbergin kesäsuunnitelmat menivät uusiksi | Seiska
Uutiset
29.06.2015 17:26
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Salkkari-tähti Emil Hallbergin kesäsuunnitelmat menivät uusiksi
Salkkari-tähti Emil Hallbergin kesäsuunnitelmat menivät uusiksi
Uutiset
29.06.2015 17:26
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Salatuissa elämissä näyttelevän Emil Hallbergin piti lähteä kesällä koko Suomen kattavalle road tripille kaverinsa kanssa.

– Kesä oli tarkoitus viettää autossa ja teltassa. Se jää nyt tekemättä, koska kaverille tuli muuta ohjelmaa. En jaksa lähteä reissuun ilman häntä. Tarkoitus oli käydä muun muassa hänen vanhempiensa luona Oulussa ja kiertää vähän enemmän pohjoisessa. Ensimmäistä kertaa olisin päässyt käymään Lapissa, Emil kertoi Seiskalle Satula-nettisarjan pressitilaisuudessa.

Näyttelemisen lisäksi Emilin suuriin intohimoihin lukeutuu tanssiminen. Hän osallistui ennen kesän alkua Englannissa järjestettyyn tanssikisaan parinsa kanssa.

– Minulla on ollut sama pari nyt vuoden verran. Seuraavan kerran kisaamme Englannissa loppuvuonna, mutta ennen sitä kilpailemme ihan Suomessa.

Emilin ja sarjassa näyttelevän Kerttu Rissasen välillä uumoiltiin romanssia, kun kaksikko julkaisi yhteiskuvan Instagram-sivuillaan.

– Olemme ainoastaan kavereita. Luvassa on sinkkukesä, Emil kertoo.

Emilin äiti on Tanssii tähtien kanssa –kilpailuakin tuomaroinut Helena Ahti-Hallberg. Vanhempiensa kanssa saman katon alla asuva Emil hankki hiljattain säästötilin.

– Kun muutan omilleni vanhempien luota, niin ostan asunnon. Mielessä on käynyt omilleen muutto, sillä luulen, etteivät vanhemmat jaksa katsoa minua ikuisuutta. Vielä ei kuitenkaan ole sen aika.