fbqSalkkari-kaunottaret strippiklubikokemuksistaan: Kiehtovaa ja rajua! | Seiska
Uutiset
10.04.2017 13:59
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Ari Lahti
Tuhmat tädit
Salkkari-kaunottaret strippiklubikokemuksistaan: Kiehtovaa ja rajua!
Uutiset
10.04.2017 13:59
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Ari Lahti

Salkkari-näyttelijät Tiia Elg, Monika Lindeman, Nora Rinne ja Irina Vartia aloittavat huomenna tiistaina (11.4.) Tuhmien tätien toisen tuotantokauden kuvaukset. Sarjan roolihahmot ajautuivat Tiian esittämän Evan johdolla töihin strippiklubille.

Monika Lindeman

Tuhmat tädit 2 : Vaatteet pois -sarjan tähdet paljastavat Seiskalle käyneensä myös vapaa-ajalla strippiklubeilla.

- Muutaman kerran olen käynyt. Menimme strippiklubille ihan tutkimusmielessä, sillä teimme teatteriprojektia liittyen aiheeseen. Olemme käyneet myös etkoilla strippiklubeilla. Minua kiinnostaa näyttelijänä ihmiskohtalot ja erilaiset ammatit. Stripparin ammatissa on omalla tavalla jotain kiehtovaa ja rajua. Jos sen tekee hienosti, siinä on myös jotain sensuellia, Lindaa näyttelevä Monika aloittaa.

Tiia Elg

Matkustelua rakastava Tiia on puolestaan päätynyt strippiklubeille ulkomailla. 

- Vaikka olen toiselta ammatiltani tanssija, en ole koskaan työskennellyt stripparina. Minusta on ollut mielenkiintoista käydä katsomassa, millaisia esitykset ovat. Olen käynyt katsomassa strippareita Los Angelesissa ja Las Vegasissa, jossa heidän työnsä on ollut hyvin inhimillistä. Naiset eivät ole olleet alasti, vaan he ovat esiintyneet alusvaatteisiltaan, Evaa näyttelevä Tiia Elg kertoo.

Nora Rinne

Camillaa näyttelevä Nora Rinne on puolestaan asunut Amsterdamissa, jossa erotiikka- ja seksibisnes ovat isossa roolissa.

-  Siellä tuli nähtyä monenlaisia paikkoja. Stripparin ammattiin liittyy varjopuolia, kuten ihmiskauppa. Sen takia en osaa ajatella, että nauttisin strippiesityksistä avoimin mielin. En näe siinä myöskään mitään pahaa, jos ihmiset tekevät sitä vapaasta tahdosta. 

Irina Vartia

Monicaa näyttelevä Irina Vartia on käynyt puolestaan strippiklubilla Las Vegasissa.

- Siellä esitanssijat ovat olleet pelipöytien läheisyydessä. Tampereella kävin taas klubilla, jossa tyttöjä oli häkeissä tanssimassa. Hekin olivat pienissä asuissa, mutta eivät riisuneet itseään täysin alasti. Seinäjoella kävin vanhan liiton strippiklubilla, kun myin työkseni ruusuja 18-vuotiaana. Minua kiinnostaisi nähdä tulevaisuudessa burleskishow, Irina toteaa.

 

 

 

Artikkeliin liittyvät aiheet:

Lisää aiheesta:

Salkkari-tähti Tiia Elg: Minun piti lyödä Hunksia turpaan!Salkkari-tähti Tiia Elg: Minun piti lyödä Hunksia turpaan!
Salkkari-tähti Tiia Elg kommentoi vihdoin suhdettaan tunnettuun rokkariin!Salkkari-tähti Tiia Elg kommentoi vihdoin suhdettaan tunnettuun rokkariin!
Salkkari-tähti Tiia Elg tanssiuransa alusta: Tanssitunnille salaa vanhemmilta!Salkkari-tähti Tiia Elg tanssiuransa alusta: Tanssitunnille salaa vanhemmilta!
TTK-tuomari kannusti Tiia Elgin Salkkareiden koekuvauksiin: Ilman häntä tuskin olisin hakenut!TTK-tuomari kannusti Tiia Elgin Salkkareiden koekuvauksiin: Ilman häntä tuskin o...
Salkkari-Monika häämatkastaan: Laitoimme Roopelle ja Saralle viestiä!Salkkari-Monika häämatkastaan: Laitoimme Roopelle ja Saralle viestiä!
Salkkari-Monika: Poliisit mukana polttareissa - meinasi käydä huonosti!Salkkari-Monika: Poliisit mukana polttareissa - meinasi käydä huonosti!
Salkkari-Monika: Minulla on vauvakuume! Salkkari-Monika: Minulla on vauvakuume!
Salkkari-tähti Nora Rinne ei anna kouluikäisten lastensa katsoa Salkkareita – tässä syy!Salkkari-tähti Nora Rinne ei anna kouluikäisten lastensa katsoa Salkkareita – tä...
Salkkari-kaunotar Irina Vartialla vakiopulma: Keväisin olen tajunnut olevani työtön!Salkkari-kaunotar Irina Vartialla vakiopulma: Keväisin olen tajunnut olevani työ...
Salkkari-kaunotar Irina Vartia siviilielämästään: Olen ollut naimisissa jo vuosia!Salkkari-kaunotar Irina Vartia siviilielämästään: Olen ollut naimisissa jo vuosi...