fbq
Uutiset
12.03.2013 15:28
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Salkkari-kaunotar esitteli sixpackinsä ja nännikin vilahti!
Salkkari-kaunotar esitteli sixpackinsä ja nännikin vilahti!
Uutiset
12.03.2013 15:28
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
560
Salkkari-tähti Venla Savikuja esitteli treenatun vartalonsa Venlan silmin -blogissaan. Näyttelijä on käynyt viime kuukausina ahkerasti salilla ja syö terveellisesti.

- Käyn salilla vähintään 4-5 päivänä viikossa, joskus kaksikin kertaa päivässä. Sen lisäksi teen aerobista treeniä, kuten tsygäilen ja lenkkeilen. Aikataulutan treenit viikoittaisten mahdollisuuksieni mukaan, Venla kirjoittaa blogissaan ja jatkaa:

- Toisin kuin muutama on palauteviesteissään epäillyt, en suinkaan näe nälkää tai näännytä itseäni. Päinvastoin: pakko syödä paljon, jos treenaa kovaa. Eikä niitä tuloksia tule, jos ei energiaa saa riittävästi. Kovalla työllä ne lihakset hankitaan.

560

Ongelmatilanne farkkuostoksilla

Venla on huomannut itsekin muuttuneen ulkomuotonsa, sillä hän kävi hiljattain kaupassa, jossa hänelle tuli ongelmia sovituskopissa. Reisilihakset ottivat vastaan uusissa farkuissa.

– Kävin tuossa muutama tunti sitten juuri sovittelemassa erilaisia housuja kaupassa. Moniin putiikkeihin oli ilmestynyt niin paljon kaikkia ihania piristäviä keväisiä värejä. Tarvitsisin uudet räväkät farkut, kun edelliset värikkäät housut ovat melkein kaikki vyötäröltä liian isoja nykyään. No nyt tulikin sitten uudenlainen probleema vastaan. Muuten pökät istu oikein mainiosti, mutta reisilihakset ei ollu oikein asettuakseen paikoilleen, vaan ne puski läpi. On ainakin jalkatreeni menny perille.

560

(Kuva: Venla Savikujalla vihlahtaa nänni treenikuvassa)
 

Luotan kuntosalitreeniin

Venla kertoo harrastaneensa urheilemista pienestä pitäen. Hän kävi ennen kouluikää satubaletissa, pelasi ala-asteikäisenä salibandya ja kävi yläasteikäisenä disco- sekä show-tanssitunneilla. Hän on suosinut myös pitkiä pyöräilylenkkejä ja ulkoilua. Nykyisin hän suosii punttisalitreeniä.

- Ensin ryhmäliikuntatunnit vetivät puoleensa, mutta pikkuhiljaa ne ovat jääneet taka-alalle, salitreenien noustessa etusijalle.Olen itsekin miettinyt, että miksiköhän tuloksia on viime aikoina alkanut näkymään aiempaa enemmän. Mitä olen tehnyt toisin, olenhan kuitenkin aina kokenut olevani suhteellisen sporttinen. Luulenpa, etten aiemmin saanut riittävästi energiaa, vaikka treenasin. Tai sitten sain energiaa väärässä muodossa. Ja tottakai myös treenitottumukseni ovat muuttuneet.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »