tiia elg

Salkkareiden Tiia Elg esittelee tanssijan kroppaansa bikineissä - kuva!

30.06.2017 14:00

Salatut elämät -näyttelijä, tanssija Tiia Elg pääsi vihdoin esittelemään tanssitaitojaan myös Salkkareissa, kun hänelle kirjoitettiin tanssikohtaus Salkkareiden nettisarjaan Tuhmat tädit 2.

Ennen näyttelijäksi ryhtymistä tanssijana työskennelleelle Tiialle se oli ensimmäinen kerta, kun hän pääsi tanssimaan Salkkari-historiansa aikansa.

- Minulla on tanssikohtaus. Tanssin siinä Evana, en tanssijana. Mietimme, miten roolihahmoni liikuu tangolla, TIia kertoi taannoin Seiskalle.

Vaikka Tiia on tehnyt ainakin jossain määrin hypyn tanssin maailmasta näyttelijäksi, on hänelle edelleen upea tanssijan vartalo. Se kävi ilmi kaunottaren Instagram-kuvasta.

Salkkarit-tähti Tiia Elg paljasti tuhman puolensa: En ole koskaan ajatellut, että siinä on mitään outoa!

 

????

A post shared by Tiia Elg (@tiiasusannae) on

Tiia muisteli taannoin Seiskalle tanssiuransa alkua.

- Näin ala-asteella kilpatanssiparin tanssiesityksen, joka oli mielestä jotain maailman siisteintä. Pian esityksen nähtyäni lähdin naapureiden kanssa tanssitunnille ja naapurinpojasta tuli tanssiparini. Kun osallistuin ensimmäiselle tanssitunnille, en kertonut vanhemmilleni asiasta.

Tanssitunnilta kotiin päästyään Tiia ilmoitti vanhemmille löytäneensä uuden harrastuksen, josta tulee isona hänen ammattinsa.

- Olen ollut aina todella kilpailuhenkinen. Kyllä siitä pitää osata nauttia, että pystyy olemaan siinä maailmassa mukana. Vaikka aina sanotaan, että tärkeintä on kilpailla itsensä kanssa, mutta kyllä sitä haluaa kilpailla muita vastaan. Jos ei halua olla  paras, niin eihän kilpailemisessa ole mitään järkeä, Tiia kertoi urastaan kilpatanssijana.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!