Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Madonna

Salavideo paljastaa: Madonna esiintyy sittenkin viisufinaalissa!

Popin kuningatar Madonna viimeistelee lauantaina 18.5. nähtävää viisuesitystään.

Youtubessa on julkaistu salaa kuvattu video, jossa Madonna harjoittelee viisuareenalla, Tel Avivissa Israelissa. Videolla laulaja laskeutuu suuria portaita ja laulaa Like A Prayer -klassikkokappalettaan.

Lisäksi esityksen aikana kuullaan ainakin uusi kappale Future, joka julkaistaan suoratoistopalveluissa huomenna perjantaina. Tietojen mukaan Madonna esittää myös pätkän vielä julkaisemattomasta Dark Ballet -kappaleestaan.

Lue myös: Voi ei, Darude ja Sebastian Rejman eivät vakuuttaneet – Suomi jäi viisufinaalin ulkopuolelle!

Vain yksi vanha hitti? 

Osa katsojista saattaa pettyä siihen, että Euroviisujen finaalilähetyksessä kuullaan mahdollisesti vain yhtä Madonnan vanhaa kappaletta. Laulaja julkaisi sosiaalisen median kanavissaan viestin, jossa oli viittaus hänen 90-luvun loppupuolella julkaistuun Ray of Light -hittiinsä, joten viisufinaalissa kuullaan mahdollisesti myös pieni pätkä kyseisestä kappaleesta.

Uusien kappaleiden esitykselle on kuitenkin luonnollinen syy: Madonna julkaisee uuden Madame X -albuminsa kesäkuun puolivälissä, joten hän haluaa uuden materiaalinsa saavan suurimman mahdollisen näkyvyyden. Euroviisujen finaalia seuraa yli 200 miljoonaa tv-katsojaa.

Sopimussotku

Madonnan viisuesiintymisen kerrottiin olevan vaakalaudalla, sillä vielä pari päivää sitten hän ja tiiminsä eivät olleet allekirjoittaneet esitysoikeuksiin liittyvää sopimusta. Viisujen vastaavan tuottajan, Jon Ola Sandin, mukaan ilman sopimusta Madonnalla ei ole mitään asiaa viisulavalle.

Sopimusongelmasta huolimatta Madonna on harjoitellut esitystään. Salavideon perusteella hänet on päästetty viisuareenalle massiivisen, 135 ihmisen seurueensa kanssa.

Lue myös: Mainostemppu? Madonnan viisufinaaliesiintyminen räjähdysherkässä tilassa - ei suostu allekirjoittamaan sopimusta! 

Seiskan saamien tietojen mukaan Madonna esiintyy ainoastaan lauantain suorassa lähetyksessä. Hän ei nouse viisulavalle huomenna järjestettävän kenraaliharjoituksen tai tuomariston pisteitä varten järjestettävän Jury Show'n aikana.

Euroviisujen finaalilähetys YLE TV2:ssa lauantaina klo 22 alkaen.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!