fbq
Uutiset
23.07.2018 15:47
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus
sara aprikka
Salatut elämät -tähti Sara Parikan isä menehtyi vakavaan sairauteen – sai tietää tyttärensä raskaudesta vain muutama päivää ennen kuolemaansa
Uutiset
23.07.2018 15:47
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus

Salatut elämät -näyttelijä Sara Parikan elämää on jo pidemmän aikaa voinut seurata hänen nimeään kantavassa blogissa. Yleensä aurinkoisesta perhearjesta kirjoittava Sara avautui viikonloppuna isänsä kuolemasta. 

Siitä on nyt tänään tasan viisi vuotta. Siitä kun isäni nukkui vakavan sairauden myötä pois. Monet teistä on vuosien aikana kysyneet multa, että ”missä sun isä on, kun et kirjoita siitä koskaan” ja en ole vain pystynyt vastaamaan. En ole vielä ollut valmis. Olen kasvanut ydinperheessä ja siitä palanen lähti aivan liian varhain.

Saran lukijat ovat vuosien varrella kyselleet esimerkiksi blogipostausten kommentoinnissa hänen isästään. Sara pahoittelee kysymysten ohittamista, mutta kiittää lukijoitaan siitä, etteivät he ole jääneet jankkaamaan asiaa. 

 

Henkilön SARA PARIKKA (@saraparikka) jakama julkaisu

Tänään laskimme haudalle kukkia ja kävimme moikkaamassa Ukkia jota tytöt eivät ehtineet tavata. Onnekseni isäni sai kuulla raskaudestani muutama päivä ennen kuolemaa. Se toi hänelle ja minulle iloa. Elämä jatkuu..

 

🌞🌴✌🏼 all good

Henkilön SARA PARIKKA (@saraparikka) jakama julkaisu

 

Saralla ja hänen näyttelijäaviomiehellään Mikko Parikalla on kaksi lasta. 

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Anna. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »