jasmin voutilainen

Salatut elämät -kaunotar julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan tosi-tv-rakkaansa kanssa - supersöpö yhteiskuva kerää kehuja!

07.10.2019 12:01

Seiska sai pitkin kesää lukuisia vinkkejä siitä, että Salatut elämät -suosikkisarjasta tuttu Jasmin Voutilainen on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden. Jasmin bongattiin nimittäin toistuvasti Love Island Suomi -rakkausrealitystä julkisuuteen nousseen Villen kanssa. 

Villen saattoi myös nähdä Jasminin Instagram Storyissa, jotka poistuvat aina 24 tunnin jälkeen niiden julkaisemisesta. Toissa viikolla Jasmin kertoi Seiskalle, että suhde pitää paikkansa.

Lue myös: Vakava auto-onnettomuus vei Jasmin Voutilaisen sairaalahoitoon – ”Tapahtuma tuli uniini!”

- Siinä (suhteessa) ei ole mitään salattavaa. Kaikki ovat tajunneet suhteemme ja että olemme yhdessä, mutta emme ole halunneet tehdä asiasta numeroa. Samoin toimin myös edellisen kumppanini kanssa, hän kertoi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mondays feel better with you❤️

Henkilön JASMIN VOUTILAINEN (@jasminelisabet) jakama julkaisu

Nyt Jasmin on julkaissut Instagram-tilillään ensimmäisen yhteiskuvan. Hymyilevä pariskunta vaikuttaa olevan onnensa kukkuloilla, ja siihen viittaa myös valokuvan kuvateksti. 

- Maanantain ovat parempia sinun kanssasi, Jasmin kirjoittaa. 

Kuva on kerännyt runsaasti tykkäyksiä, mutta myös kommentteja, joissa kyyhkyläisiä ja heidän silminnähden kaunista rakkauttaan ylistetään vuolaasti. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: pasi murto & mtv media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!