Uutiset

Salattujen elämien tuoma julkisuus tuntui Saija-Reetta Kotirinnasta raskaalta: Ihmiset tuijottivat ja huutelivat perääni!

29.01.2018 20:09

Näyttelijä Saija-Reetta Kotirinta tuli suurelle yleisölle tutuksi Salatut elämät -sarjasta, jossa hän näytteli vuosina 2001-2004 Inka Haapalaa.

LUE MYÖS: Salkkareistakin tuttu Saija-Reetta Kotirinta palasi koulunpenkille! 

Saija-Reetta lopetti sarjassa yli 10 vuotta sitten, mutta siitä huolimatta tv-katsojat muistavat hänet edelleen Inkan roolista.

- Ehkä ihmiset tunnistavat minut sen takia, etten ole merkittävästi muuttanut ulkonäköäni sarjasta poistumisen jälkeen, Saija-Reetta kertoi Seiskalle Storyville-ravintolan synttäreillä viime perjantaina (26.1.).

Saija-Reetta oli 27-vuotias, kun hän liittyi sarjan näyttelijäkaartiin.

- Jos olisin nyt vastaavassa tilanteessa, minun olisi helpompi hallita tilannetta. Julkisuus tuntui välillä raskaalta. En pystynyt liikkumaan Helsingissä missään ilman, että ihmiset tuijottivat ja huutelivat perään. Jouduin miettimään, missä ja koska liikun, jotta voin kulkea rauhassa. En halunnut olla tilanteessa, että joudun joka kerta pysähtymään tai kuuntelemaan huutoja.

Salatuilla elämillä on ollut suuri vaikutus Saija-Reetan työsarkaan sarjasta poistumisen jälkeen.

- Minulle sanottiin suoraan, että sarja jätti minuun leiman, jonka takia en saa töitä kameran edestä. Olen ollut siitä onnekkaassa asemassa, että olen päässyt tekemään töitä teatterissa. Se on ollut minulle kotikenttä. Viime vuonnakin ehdin näyttelemään opetustöiden, perheen pyörittämisen ja opiskelujen ohessa kolmessa eri esityksessä.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!