fbq
Uutiset
30.01.2021 06:32
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Maisa Torppa
Salaatti ja munkki upposi! Maisa Torppa herkutteli rinneravintolassa – kuva!
Uutiset
30.01.2021 06:32
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan lukija ja Seiskan arkisto

Toista lastaan odottava Maisa Torppa päivitti Instagramiin sunnuntai-iltana kärsivänsä voimakkaasta raskauspahoivoinnista.

Ällöä juttua mutta täällä on menty siihen, ettei moneen päiviin lähes mikään pysynyt sisällä, kohukaunotar kirjoitti.

Lue myös: Kohujen keskellä iloinen yllätysuutinen! Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana: ”Paljon sinua on toivottu”

Tarkkasilmäiset Seiskan lukijat bongasivat Maisan edellisenä päivänä Leviltä Sivakka-rinneravintolasta.

– Maisa söi ensin salaatin hyvällä ruokahalulla. Sitten hän herkutteli vielä munkin, ennen kuin paineli takaisin rinteeseen, hiihtokansa raportoi.

Maisa Torppa Levillä

Lue myös: Maisa Torpan synkkä aviokriisi paljastui – liitto ajautui riitoihin: ”Maisa kailotti ravintolassa, kuinka hänen pitää löytää uusi mies!”

Avioliitossa kriisejä

Seiska paljasti joulukuun alussa, että Maisan avioliitto nykyisen miehensä kanssa on ollut kriisejä täynnä. Lähipiirin mukaan helmikuussa solmittu liitto oli Maisalle vain kostotoimenpide ex-mies Jari-Matti Latvalaa, 35, kohtaan.

Jutussa kerroimme myös, että Maisan ystävillä tuli joulukuun alussa mitta täyteen. Katastrofaalisesti päättyneiden pikkujoulujen päätteeksi Maisan kolme ystävää laittoi kohukaunottareen välit poikki. Maisa oli muun muassa yrittänyt vongata kaasonsa miestä.

Lue myös: Iski ystävänsä miehen ja vietti yhteisen yön! Ex-ystävät paljastavat avioliitossa eläneen Maisa Torpan todellisen luonteen

Ex-ystävä avautui

Seiskan paljastusjutun jälkeen useat Maisan ex-ystävät halusivat jakaa karut kokemuksensa. Seiska on haastatellut 10 ihmistä, jotka ovat olleet Maisan lähimpiä ystäviä.
Haastateltavat ovat aiemmin vaienneet asioista, mutta ovat nyt päättäneet avata sanaisen arkkunsa yhdessä tuumin. Monet heistä ovat yksityishenkilöitä, eivätkä siksi esiintyneet Seiskan jutussa nimillään.

Mutta Sahra Ali, 33, esiintyi. Maisa on Sahran lapsen kummitäti ja oli jopa kummilapsensa synnytyksessä mukana. Sahra on tuttu Huippumalli haussa- ja Tuulitunneli-tv-ohjelmista. Maisaan hän tutustui juuri Tuulitunnelin kuvauksissa vuonna 2015.

Kahden vuoden ajan Sahrakin vaikeni välirikosta entisen sydänystävänsä kanssa.

– Hälytyskelloni alkoivat soida Maisan ollessa Jari-Matin kanssa. Kun Maisa petti Jari-Mattia Himoksella ja väitti joutuneensa tämän sukulaisen pahoinpitelemäksi, huomasin Maisan käytöksen epävakauden. Aina kun hän jäi kiinni jostain, hän uhriutui ja uhkaili ties millä.

Lue myös: Maisa Torpan ex-sydänystävä Sahra Ali astuu esiin: ”Kun Maisa petti Jari-Mattia Himoksella ja väitti tulleensa tämän sukulaisen pahoinpitelemäksi, huomasin Maisan käytöksen epävakauden”

Katso Sahra Alin videohaastattelu:

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.