Marjaana Lehtinen

Salaa naimisiin?! Miss Plus Size Marjaana Lehtinen ei halua perinteisiä kaverihäitä – ”Ne ovat kalliit bileet!”

Uutiset | 11.08.2019 20:02

Miss Plus Size -kaunotar Marjaana Lehtinen on seurustellut jo vuosia miehensä kanssa, ja heillä on kaksi yhteistä lasta.

Marjaana kertoi Jyväskylän MM-rallissa viime viikonloppuna, ettei pariskunnalla kuitenkaan ole erityisiä suunnitelmia omien häidensä suhteen.

– Olemme kihloissa, emmekä ole menossa naimisiin, koska häät ovat mielestäni kalliit bileet kavereille. Olen niin kova tarjoushaukka. Olemme miettineet, pitäisikö meidän mennä salaa naimisiin, Marjaana naurahti.

Lue myös: Entinen Miss Plus Size Marjaana Lehtinen osti 5000 euron merkkilaukun – mieheltä vahva reaktio: Laukun hinnalla olisi päässyt koko perhe ulkomaille!

Marjaana ei ole tuonut miestään julkisuuteen kovinkaan hanakasti, mutta kaksi vuotta sitten hän julkaisi Instagram-profiilissaan ensimmäistä kertaa yhteiskuvan miesystävänsä kanssa. Kuvassa mies makasi Marjaanan vieressä sängyllä tatuoitu ylävartalo paljaana.

Marjaana avasi tuolloin suhteen alkua ja sen vaiheita kuvan yhteyteen kirjoittamassaan pitkässä tekstissä. Suhteen alku oli täynnä myrskyä ja mustasukkaisuutta.

- Miten sitä olikin 22-vuotiaana niin epävarma itsestään, toisen tunteista ja siitä että riittääkö toiselle... Monet illat tuli mökötettyä milloin mistäkin syystä, kun epäili toisen rakkautta. Parasta siinä taisi sitten lopulta olla se sopiminen, Marjaana avautui Instagram-kuvan yhteydessä.

Lue: Miss Plus Size Marjaana Lehtinen esitteli lihaksikkaan miesystävänsä - julkaisi paljastavan sänkykuvan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 Years Today and Still Going Strong ❤💪🏼 Muistan kun tavattiin oli meidän ekat vuodet yhtä myrskyä ja mustasukkaisuutta. Miten sitä olikin 22-vuotiaana niin epävarma itsestään, toisen tunteista ja siitä että riittääkö toiselle... Monet illat tuli mökötettyä milloin mistäkin syystä, kun epäili toisen rakkautta. Parasta siinä taisi sitten lopulta olla se sopiminen 🙊 . . Meidän suhde on ollut tulinen ja temperamenttinen mun tulisieluuden johdosta ja alussa myös sunkin. Me ollaan huudettu, riidelty, itketty, paiskottu ovia ja oltu mustasukkaisia.. Ollaan vuoroin kadotettu intohimo ja taas löydetty intohimo uudestaan 🖤 ❤️ Ei oo aina ollu helppoo, mut kaiken kruunaa se kun sun vieressä on ihminen jonka kanssa sä voit oikeesti olla 100% oma itsesi ✨ . . Tää naarasleijona kesytti susta täydellisen miehen ja isän meidän lapsille. Mä oon voinut kertoo sulle AINA kaiken ja turvautua suhun missä tilanteessa tahansa. Sä oot tullut välillä jopa pois niistä puolison saappaista ja kuunnellut mua ystävänä, lohduttanut ja halannut tiukasti jos mulla on ollut paha olla. . . Oot todellakin ollut se Kuningas joka seisoo AINA oman Kuningattarensa takana mitä IKINÄ se päättääkin 👸🏽 Ja kuningatar ei aina oo päättänyt fiksusti... Oon ollu sun kanssa välillä liiankin hemmoteltu ja saanut "kaiken" mitä oon halunnut. Ja K Y L L Ä Hakisit mulle jopa sen kliseisen kuun taivaalta, jos se olis mahdollista. . . Oot uskonut meidän rakkauteen niinäkin hetkinä kun mä oon ollut heikko ja en oo uskonut meihin ja oon olut valmis luovuttamaan. Et oo koskaan arvostellut mun valintoja, vaan pyytänyt mua miettimään tarkasti. Pyyteettömästi oot aina vaan toivonut että MÄ olisin onnellinen! Kiitos kun sä oot niin VAHVA ja jaksat uskoo meihin ja tähän juttuun ❤️ . . Joskus elämässä pitää mennä kaus, jotta voi nähdä ihan lähelle. Joskus pitää myös menettää, ennen kun ymmärtää mitä menetti. Rakastakaa toisianne aina kun viimeistä päivää, koskaan ei tiedä mitä elämä tuo eteenne ja koskaan ei pidä pitää toista itsestään selvyytenä! . . Resepti rakkauteen on yksinkertainen Jennin biisin sanoin: Anna anteeksi ja anna tarpeeksi 💕 #kaikensekestää #uskotoivorakkaus #vahvinniistäonrakkaus #vaikeemutoikee

Henkilön Marjaana Lehtinen (@marjaana_lehtinen) jakama julkaisu

Marjaanan kertoi tuolloin, että parin suhde on ollut tulinen ja temperamenttinen hänen tulisieluisuuden johdosta.

- Me ollaan huudettu, riidelty, itketty, paiskottu ovia ja oltu mustasukkaisia.. Ollaan vuoroin kadotettu intohimo ja taas löydetty intohimo uudestaan. Ei oo aina ollu helppoo, mut kaiken kruunaa se kun sun vieressä on ihminen jonka kanssa sä voit oikeesti olla 100% oma itsesi.

Lue myös: Miss Plus Size Marjaana Lehtinen paljastavasta sänkykuvasta miehensä kanssa: En kysynyt mieheltäni lupaa!

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!