Petra Arvela

Saksassa tv-tähdeksi noussut suomalainen urheilijakaunotar Petra Arvela hurahti uuteen lajiin: ”Jäin koukkuun!”

06.04.2020 20:20

Espoosta kotoisin oleva personal trainer Petra Arvela toimi tammikuussa Saksassa alkaneen The Biggest Loser -sarjan (Suurin pudottaja) 11. tuotantokauden valmentajana.

Lue myös: Suomalaiskaunotar luo tv-uraa Saksassa – Petra Arvela valmentaa Suurinta pudottajaa!

Petran urheiluinnostus sai alkunsa jo 5-vuotiaana, kun hän aloitti jalkapallon pelaamisen. Vuonna 2012 hän muutti Saksaan pelaamaan jalkapalloa ja opiskelemaan liikuntaa.

– Kolmen Saksassa viettämäni vuoden jälkeen muutin Espanjaan, missä pelasin vielä pari vuotta, kunnes jätin lajin ja keskityin liikunnan opiskelemiseen.

– Futisurani jälkeen aloin käydä enemmän salilla ja juoksemassa. Pari vuotta sitten suoritin ensimmäisen extreme-juoksun ja jäin koukkuun siihen. Viime vuosi vierähtikin treenaatessa ja kisoihin matkustaessa. Vauhti kiihtyy, sillä minut valittiin Spartan Race Pro Spain -kisajoukkueeseen, Petra kertoo.

Espanjassa asuva suomalaiskaunotar innostui extremejuoksusta.
Espanjassa asuva suomalaiskaunotar innostui extreme-juoksusta.

 

Lue myös: Saksan televisiossa valmentava Petra Arvela kuvauksista: ”Kyyneleet silmissä useasti!”

Hän on myös jatkossa kiinnostunut tekemään töitä kameran edessä.

– Olen ensisijaisesti personal trainer, ja tulen aina olemaan, mutta jos kuitenkin urheilullisuuttani voi yhdistää tv-töiden tekemiseen, niin mikä ettei, Petra toteaa.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Petran albumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!