Tuomas Enbuske matkusti pummilla.

Sakko ulosottoon! Tuomas Enbuske matkusti pummilla!

27.02.2020 09:04

Mediapersoona Tuomas Enbusken, 42, elämässä on ollut turbulenssia viime aikoina.

Alkuvuodesta Seiska kertoi hänen eronneen skandaalinkäryisesti Miss Suomi -finalisti Eveliina Tikasta, ja edellinen suhde Sarian Antilaan päättyi eroon vasta viime syksynä.

Lue myös: Tuomas Enbusken raju eroriita! Missikaunotar Eveliina Tikka hälytti poliisit: Tuomas kävi käsiksi ja sylki päälleni!

Lisäksi Tuomas on pitänyt hiljaiseloa työelämässä. Hän ei ole tällä hetkellä kiinnitettynä mihinkään tv-ohjelmaan, pitää taukoa kolumnien kirjoittamisesta ja viettää paastoa myös sosiaalisesta mediasta.

Seiskan selvityksessä paljastui, että Tuomaksella on ollut myös vaikeuksia maksaa laskuja ajallaan.

Lue myös: Rajua käytöstä jo ennen eroriitaa! Tuomas Enbusken ex-rakas Eveliina Tikka: ”Heitti tuopillisen kaljaa päälleni!”

Seiska kertoi Tuomaksen ulosottoasioista viimeksi kesällä. Uutisoinnin jälkeen tv-toimittaja ryhdistäytyi ja maksoi kaikki perintään päätyneet laskunsa.

Sittemmin listalle on ilmestynyt kuitenkin myös jälleen uusi ulosottoasia. Äveriäs tv-tähti on näet yrittänyt matkustaa hiljattain pummilla. Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä vaatii Tuomakselta 80 euron saatavaa. Asia on tullut vireille viime tammikuussa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Juha Nurmi
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!