fbq
Uutiset
16.12.2017 17:04
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto
Tapio Suominen saapui Linnan juhliin yksin.
Sairauslomalle joutunut Tapio Suominen parisuhteestaan: Rakkauselämä on tällä hetkellä toissijainen asia!
Uutiset
16.12.2017 17:04
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto

Ylen suosikkiselostaja Tapio Suominen, 53 joutui sairauslomalle ja psykiatriseen hoitoon rattijuopumuksen jälkeen. Siitä huolimatta hän jaksoi saapua Linnan juhliin.

Lue lisää: Psykiatriseen hoitoon päätynyt Tapio Suominen toipuu hiljalleen: Opettelen arkea ja rakennan pohjaa pikkuhiljaa!

Tapio on parhaillaan sairauslomalla määrittelemättömän pituisen ajan, eikä suosikkiääntä kuulla Etelä-Korean talviolympialaisten tv-lähetyksissä ensi helmikuussa.

Lue lisää: Yle uudisti urheiluselostajatiiminsä – Tapio Suominen jäi pitkälle sairauslomalle!

– Minulla ei ole deadlinea suuntaan taikka toiseen. Ei pidä tehdä sitä virhettä, että hätiköin ja menen töihin, koska silloin saattaa mahdollisesti joutua uudelleen telakalle, hän tuumii.

– Joku varmaan miettii, että jos tuo jaksaa juhlia, pitäisikö jaksaa tehdä myös töitä. Pidän tätä erityistilaisuutena ja halusin tulla, kun oli mahdollisuus.

Tapio on seurustellut Evelyn-rakkaansa kanssa yli kaksi vuotta, mutta naisystävää ei nähty Linnan juhlissa. Mahdollisesta erosta kysyttäessä Tapio ei halua kommentoida suuntaan eikä toiseen.

Lue myös: Näin Tapio Suominen tapasi nykyisen kultansa!

– En halua ottaa siihen kantaa. Rakkauselämä on… sanotaanko, että se on toissijainen tällä hetkellä. Hiukan itsekkäästi menen terveys edellä.

Lue kaikki juorut Linnan juhlista ja jatkoilta torstaina ilmestyneen Seiskan valtavasta Linnan juhlat -paketista!