Uutiset

Säikähti kohua? Rohkeilla ja erilaisilla kuvillaan kiitosta kerännyt Anita Korva, 20, käänsi täydellisesti takkinsa – nuori hiihtäjäkaunotar siisti somensa!

16.12.2019 20:01

Sosiaalinen media näyttelee nykyään merkittävää roolia urheilijoidenkin elämässä. Osa hyödyntää sitä, osa ei. Osa ei edes tunnu tietävän, miten suhtautua siihen.

Suomen lupaavimpiin naishiihtäjiin lukeutuva Anita Korva, 20, on päivittänyt omaa Instagramiaan kuin kuka tahansa parikymppinen. Tässäkin suhteessa sanavalmis urheilijanuorukainen on ollut piristävä poikkeus: pelkän silottelun sijaan kuvavirtaan on mahtunut rohkeampiakin poseerauksia.

Lue myös: Räväkkä hiihtäjäkaunotar Anita Korva tähtää ammattisotilaaksi: ”Se mahdollistaisi ammattiurheilemisen!”

– En ole missään vaiheessa alkanut rakentaa mitään brändiä. En alun perin edes käyttänyt somea, joten sen käyttö ja sisältö on tullut ihan luonnostaan, Anita avasi Seiskalle hiljattain Rukan maailmancup-laduilla.

– Välillä julkaisen enemmän, välillä vähemmän, mutta somessakin olen oma itseni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Korva (@anita.kristiina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viime päivät🏕👣📻🌧🌚 #252

A post shared by Anita Korva (@anita.kristiina) on

Vapaampaa kuin Ruotsissa ja Norjassa

Anitan persoonallinen ja aidon kursailematon somekäyttäytyminen on kerännyt runsaasti kiitosta. Sen on omalta osaltaan mahdollistanut myös Suomen hiihtoliitto, joka ei ole liiemmälti ohjeistanut hiihtotähtiään sosiaalisessa mediassa. Luottoa löytyy.

Toisin on Norjassa ja Ruotsissa, jossa hiihtäjät ovat joutuneet tarkempaan syyniin. Esimerkiksi norjalaishiihtäjiä on melko tarkkaankin ohjeistettu siitä, millaisia kuvia heidän on soveliasta jakaa vaikkapa Instagramissa. Myös Ruotsissa hiihtäjille on alleviivattu vastuullisuutta eri sosiaalisen median palveluissa.

– Niin, no. Kaikki me olemme toki erilaisia ihmisiä, mutta mielestäni ei pidä myöskään tuomita heitä, jotka haluavat olla enemmän esillä. Mikä siinäkin muka olisi väärin? Anita kysyi Seiskalta Rukan jylhissä maisemissa.

– On jokaisen oma valinta, mitä sinne someen haluaa pistää. Ei siinä ole mitään väärää!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sufferin’🚷

A post shared by Anita Korva (@anita.kristiina) on

Täydellinen täyskäännös

Edellä lausutut kommentit olivat harvinaisen itsevarmaa ja tervettä tekstiä nuorelta urheilijalta. Muutaman viikon takaiset lauseet ovat kuitenkin enää muisto vain. Anita on näet sittemmin kääntänyt täydellisesti takkinsa ja alkanut siistiä Instagramiaan oikein urakalla.

Seiskan haastattelun jälkeen hän piilotti lähes koko kuvavirtansa Instagraminsa jättäen jäljelle vain samat mainosmaiset hiihtokuvat kuin kaikilla muillakin kilpasiskoillaan.

Sittemmin hiihtolupaus on kuitenkin taas tehnyt muutoksia laitettuaan näkyville astetta erilaisempia otoksiaan ja tuonut siten omaa persoonaansa jälleen paremmin esille.

Lue myös: Seksikäs tanssivideo julki! Onko väkivahva hiihtäjäkaunotar Anita Korva, 19, Suomen seuraava supertähti? Juha Mietokin innostui: "Se nainen on kuin jäävuori"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1/3✅👎🏼🤷🏼‍♀️ @rukanordic 📷 @xcteamfin @jessevaananen

A post shared by Anita Korva (@anita.kristiina) on

Selkälihakset käynnistivät kohun

Takinkääntötempun taustalla saattaa painaa taannoinen kohu, jonka Anita synnytti kuin huomaamattaan julkaistuaan peilin kautta räpsäistyn kuvan lihaksikkaasta yläselästään. Sinänsä harmiton kuva esitteli vain, miten kovassa kunnossa nuori hiihtäjä on, mutta siitä leivottiin välittömästi – ja myös täysin ymmärrettävästi – laajalti otsikoita.

Lue myös: Hiihtolupaus Anita Korva, 20, tyrmää kaupunkiasumisen: ”En edes omista Netflixiä!”

Mutta oli Anitan julkaisema Instagram-sisältö sitten millaista tahansa, varmaa on, että sanavalmis ja terveellä tavalla itsevarma kainuulainen pysyy yhtenä mielenkiintoisimmista hiihtonimistä. Viime kevään kolme nuorten MM-pronssia ja kova odotusarvo takaavat sen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Korva (@anita.kristiina) on

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:All Over Press & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!