Hyppää pääsisältöön
Mike Soldierilla on useita tuomioita.

Sähköiskuja ja polttokidutusta! Törkeistä rikoksista syytetyllä Mike Soldierilla on lyijynraskas rikoshistoria!

Mike Soldier, 33, tunnettiin aikaisemmin nimeltä Mertsi Allan Isberg. Hänellä on historiassaan useita tuomioita, joista hänet on tuomittu vankilaan ja eriasteisiin rangaistuksiin – kuten kuolemantuottamus, pahoinpitely, ampuma-aserikos, rattijuopumus sekä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Seiska oli paikalla, kun Soldier oli viime viikon keskiviikkona vastaamassa kahden muun miehen kanssa syytteisiin törkeästä kiristyksen yrityksestä, ryöstön yrityksestä ja törkeästä vapaudenriistosta.

Lue lisää: Pahamaineisen jengin jäsen Mike Soldier ja rikoskumppanit oikeuden edessä - tältä pelätty ammattirikollinen näyttää nykyisin!

Taparikollinen

Soldier päätyi etsintäkuulutetuksi lähes neljän vuoden vankilatuomion täytäntöönpanoa varten. Vankilatuomion Soldier oli saanut laittomien huumausaineiden ja psykotrooppisten aineiden kaupasta. Soldier oli kuskina autossa, jonka takaluukusta löytyi yli 2 500 ekstaasitablettia.

Lue myös: Interpolin etsintäkuulutettujen listalla ollut Mike Soldier avautui oikeudessa – kutsui asianomistajaa vasikaksi!

Vuonna 2006 seinäjokelainen Soldier sai rikoskumppaninsa kanssa elinkautiset murhatuomiot. Tuomitut pahoinpitelivät ja kiduttivat seinäjokelaista miestä huumevelkojen takia syksyllä 2004. Tunteja kestäneen kidutuksen aikana tätä poltettiin spraypulloon sytytetyllä liekillä sekä annettiin kymmenittäin sähköiskuja. Uhri kuoli pahoinpitelyn sekä lääkkeiden ja huumeiden yhteisvaikutuksesta. Ruumis löytyi Törnävänsaaresta, Seinäjoelta.

Tuomiot kuitenkin alentuivat murhasta törkeään pahoinpitelyyn ja törkeään kuolemantuottamukseen. Tuomioiden pituudet alenivat kymmeneen vuoteen.
Soldier sai yli kolmen vuoden vankeustuomion avunannosta Helsingin Roihupellon jengiampumiseen vuonna 2013.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jyrki Hämäläinen
Kuvat:
Matti Matikainen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!