Vain Seiskassa!

Sadat vanhemmat varoittivat Vesa Keskistä – nyt monimiljonääri jakaa syvää viisautta eteenpäin isänpäivän kunniaksi: ”Älä sitten tee samaa virhettä…”

Uutiset | 08.11.2020 12:32

Tuurin touhukas kyläkauppias, monimiljonääri Vesa Keskinen viettää tänään poikkeuksellisen sunnuntain. Hän ei aio nimittäin koskeakaan yhteen lempivempaimistaan, Applen iPadiin. Kyseinen kapistus on normaalisti äärikovassa käytössä.

– Isänpäivänä aion pitää puhelimen äänettömällä ja olla kajoamatta iPadiin työnteon merkeissä, Vesa naurahtaa Seiskalle.

Hän kertoo kyläkaupan olevan kaikkinensa niin ”mielenkiintoinen, ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen” projekti, että joutuu välillä ”tosissaan taistelemaan pystyäkseen antamaan täyden huomion” rakkaalle perheelleen.

Lue myös: Tuurin kyläkauppias valvoo mielellään! Vesa Keskinen paljastaa Seiskalle: aloittaa isänpäivänsä jo keskiyöllä – ”Silloin kodissamme on syvä hiljaisuus”

– Minua ovat vuosikymmenten varrella useat sadat isät ja useat kymmenet äidit muistuttaneet, että älä sitten tee samaa virhettä kuin he tekivät jälkikasvunsa ollessa pieniä, Vesa aloittaa ja varoittaa samalla kaikkia muitakin:

– He olivat eläneet lastensa lapsuusajan ja nuoruusajan niin työlle, että olivat saaneet nauttia vasta lastenlastensa kasvuvaiheista. Näistä neuvoista viisastuneena yritän parhaani mukaan lähteä arkisin kohti kotia kello 16.00-17.00 välisenä aikana ja olla sopimatta mitään Kyläkauppaan liittyvää tapaamista viikonloppuihin.

Vastaus on harvinaisen napakka kysyttäessä, mitä kuuluisa kyläkauppias odottaa eniten isänpäivässä.

– Lasten aamuista herätystä kera itsetehtyine lahjoineen ja kortteineen.

Jane & Vesa Keskinen.
Jane & Vesa Keskinen.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!