fbq
Uutiset
19.12.2018 13:47
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Mikko Harju
Sadat fanit ovat tatuoineet Mikko Harjun kappaleita vartaloonsa: Ensimmäiset viisi suostuin kirjoittamaan omalla käsialallani!
Uutiset
19.12.2018 13:47
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Laulaja Mikko Harju kertoo, että useat fanit ovat tatuoineet hänen viime toukokuussa julkaistun Sinä olet elämä -esikoisalbumin kappaleiden sanoja vartaloonsa.

- Jokainen fanitatuointi tuntuu todella hullulta! Hämmennystä herättää etenkin koko kyljen kokoiset tatuoinnit. Aluksi tatuointeja oli yhdestä tai kahdesta kappaleesta, mutta nyt niitä on otettu lähes kaikista debyyttialbumin kappaleistani. Todella monet ovat lähettäneet minulle tatuoinneistaan kuvia sosiaalisen median kautta, Mikko kertoi Seiskalle Kummien JouluMielelle-konsertin pressitilaisuudessa.

Laulaja suostui kirjoittamaan ensimmäiset viisi tatuointia omalla käsialallaan, mutta on nyt kieltäytynyt kunniasta ajanpuutteen takia.

- Olisi aika työlästä kirjoittaa jokaiselle, sillä kappaleiden sanoja on tatuoituna jo sadoilla ihmisillä, hän kertoo.

Esikoisalbumin julkaisun jälkeen Mikko on koonnut yhtyeen ja keikkaillut ahkerasti.

- Teimme minikiertueen. Samaan aikaan olen työstänyt uutta materiaalia. Enää tänä vuonna ei ilmesty uutta musiikkia, mutta ensi vuonna ei tarvitse odottaa kovinkaan kauaa ennen kuin on uutta luvassa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »