Saarnasi reissuista rapakon taakse – Teuvo Hakkaraisen NHL-takki innosti Pielavedellä!

Uutiset | 03.02.2019 12:36

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen vietti sunnuntaita Pielaveden helluntaiseurakunnan kokouksessa.

– Saarnaa tarkasti seuranneella Teuvolla oli yllään NHL-takki, josta saarnaaja innostui niin, että alkoi jutustella omista NHL-reissuistaan rapakon taakse, Seiskalle ihmetellään.

Lue myös: Teuvo Hakkaraiselle tuomio seksuaalisesta ahdistelusta ja pahoinpitelystä: tuhansien eurojen sakot!

Teuvo on uransa aikana noussut otsikoihin useiden kohujen ansiosta. Teuvo tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa 45 päiväsakkoon kollegansa Veera Ruohon pahoinpitelystä ja seksuaalisesta ahdistelusta. Maksettavaa kertyi 3 060 euroa.

Lue myös: Oikeuden asiakirjat paljastavat: seksuaalisesta ahdistelusta ja pahoinpitelystä syytetty Teuvo Hakkarainen piti naiskollegan päätä voimakkaassa otteessa – vaaditaan ehdollista vankeusrangaistusta!

Oikeuden asiakirjojen mukaan Teuvo oli tehnyt ruumiillista väkivaltaa Veeralle tämän ollessa Eduskuntatalon kahvilassa. Teuvo oli istunut Veeran viereen ja kietonut käsivartensa yllättäen Veeran kaulan ympärille. Hän oli pitänyt Veeran päätä voimakkaassa otteessa, eikä tämä pystynyt liikuttamaan päätään.

Teuvo oli yrittänyt kääntää Veeran kasvot väkivalloin itseään kohden ja suudellut Veeraa suulle vastoin tämän tahtoa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!