Katso kuvat!
Saara Aalto

Saara Aaltoa syytetään huijaamisesta Dancing on Ice -ohjelmassa - historiallinen esitys sai soraäänet valloilleen: "Hän ei saisi tehdä näin!"

Uutiset | 21.01.2019 17:02

Laulaja Saara Aalto, 31, on viihdyttänyt tammikuusta alkaen niin brittejä kuin suomalaisiakin televisiokatsojia Dancing on Ice -ohjelmassa. 

Saaran eilen sunnuntaina (21.1.) nähty esitys keräsi kisan tuomareilta huippupisteet. Suomalainen laulaja teki lähetyksessä historiaa, kun hän lauloi ja luisteli samaan aikaan. Vastaavanlaista esitystä ei ole koskaan aiemmin nähty kisassa.

Lue myös: SAARA AALLOLLE PAIKKA SPICE GIRLSISSÄ: ESIINTYY SUPERTÄHTIEN RINNALLA PALUUKIERTUEELLA – HUH, MIKÄ KUNNIA!

Saara oli pukeutunut supersuositun Disney-elokuvan Frozen-hahmoksi ja he luistelivat parinsa Hamish Gamanin kanssa nauhoitetun Let it Go -kappaleen tahtiin, joka oli hänen itsensä laulama.

Esityksen lopussa Saara lauloi vielä livenä yhden säkeistön kappaleesta. 

– Let It Go on kulkenut mun matkassa jo neljä vuotta ja olen innoissani, että saan vihdoin julkaista kappaleesta virallisesti oman versioni. On tosi ihanaa, että saan myös luistella itse laulamani biisin tahtiin, Saara kertoi tiedotteessa. 

Saaraa oli kannustamassa hänen manageri-puolisonsa Meri Sopanen, sekä hänen ystävänsä Matt Terry, joka voitti vuonna 2016 The X Factor -kisan, Saaran jäätyä toiseksi. 

Saara Aalto

Jakautuneet mielipiteet

Saara ja Hamish hurmasivat esityksellään kisan tuomarit saaden yhteensä 26 pistettä. Englantilainen tanssija ja kisan tuomari Ashley Banjo totesi suomalaislaulan olevan taitavampi luistelijana kuin tanssijana. 

Parivaljakon esiintymistä ylistettiin vuolain sanoin myös sosiaalisessa mediassa. Osa ohjelman katsojista oli jopa pillahtanut itkuun nähtyään Saaran ja Hamishin esityksen. Ylistävistä viesteistä huolimatta mukaan mahtui myös niitä soraääniä. 

Brittilehti The Sun julkaisi artikkelin, jossa Twitter-kansa syyttää Saaraa huijaamisesta. 

– Anteeksi, mutta tämä ei ole laulukisa. Mielestäni hän ei saisi tehdä näin, eräs katsoja twiittasi. 

– Saavatko he lisäpisteitä laulamisesta, kysynpähän vain.

– Hän pilaa tämän laulun, yksi twiittaaja syyttää. 

Saara Aalto


Vedonlyöntisivustojen kärjessä

Saara on saanut jälleen paljon huomiota brittimediassa osallistuttuaan Dancing on Ice -ohjelmaan. Maan suosituimmat viihdelehdet ovat julkaisseet lukuisia artikkeleita Saarasta, joissa kerrotaan laulajan suhdekiemuroista ja hänen urastaan. Lisäksi media on nostanut uudestaan esiin vanhoja juttuja vuodelta 2016, kun Saara nähtiin Britannian X Factor -kisassa. 

Saara on sijoittunut ulkomaisten vedonlyöntisivustojen kärkeen ja hän on Skybet-sivustolla sijalla kaksi naisten kategoriassa. Suosituimpana on The Pussycat Dolls -yhtyeestä tuttu Melody Thornton.

Dancing on Ice -ohjelma sunnuntaisin Jim-kanavalla.
 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:All Over Press, Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!