fbq
Uutiset
20.12.2016 16:51
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Saara Aalto
Saara Aalto vahvisti: solmi kaksi levytyssopimusta - jättikonsertti Hartwall-areenassa!
Uutiset
20.12.2016 16:51
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Britannian X Factorissa toiseksi sijoittunut Saara Aalto kertoi tulevaisuuden suunnitelmistaan lehdistötilaisuudessa hetki sitten.

Saaran huhuttiin solmineen levytyssopimuksen Simon Cowellin oman yhtiön Sycon lisäksi myös Sony Music Finlandin kanssa. Saara ei ole huhuja kommentoinut, mutta hän vahvisti asian suomalaismedialle.

− Levytyssopimus on nyt olemassa, ja se on tehty yhteistyössä Britannian Sony Musicin ja Suomen Sony Musicin kanssa. On harvinaista, että saimme yhdistettyä kaksi Sony Musicia. Minusta tulee nyt maailmanlaajuinen artisti, koska en tee musiikkia vain Britanniassa. Suomessa olen julkaissut viisi albumia oman levy-yhtiöni kautta, ja nyt asioita tapahtuu ihan maailmanlaajuisesti. Simonin Syco-levy-yhtiö toimii Britannian Sony Musicin alla. Meillä on vielä muutamia asioita selvitettävänä, mutta siitä tiedotetaan myöhemmin, Saara kertoi lehdistötilaisuudessa.

Lisäksi Saara paljasti esiintyvänsä Suomessa Hartwall-areenassa huhtikuun puolivälissä.

− En voi uskoa että se tapahtuu. En olisi kuukausi sitten voinut ajatella sitä. Siitä tehdään spektaakkeli, maailmanluokan show. Se on kiitos kaikille suomalaisille, jotka ovat olleet tukenani syksyn ajan. Olisi mahtavaa saada kaikki tukijat paikalle. Konsertin nimi on In My Wildest Dreams. Unelmat todella toteutuvat. Siellä kuullaan X Factor -kappaleita, mutta toivottavasti kuullaan myös uutta materiaalia.

Liput konserttiin tulevat myyntiin huomenna keskiviikkona.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »