fbq
Uutiset
15.11.2017 09:55
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: ALL OVER PRESS
Saara Aalto löysi velipuolensa.
Saara Aalto sai yllättäen isovelipuolen - edes tämän äiti ei tiennyt kuka hänen lapsensa isä on! Lue uskomaton tarina!
Uutiset
15.11.2017 09:55
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: ALL OVER PRESS

Laulaja Saara Aalto on saanut tietää salaisesta velipuolestaan.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä brittilehti The Sun, ja laulaja kertoi asiasta tiistai-iltana (14.11.) julkisilla Facebook-sivuillaan.

- Mulle on löytynyt isovelipuoli, Mikael. Hän löysi mun perheen viime vuoden lopulla X Factoria katsellessa. Sattui mainitsemaan äidilleen, että ”eikö Saara ollut myös Oulusta niin kuin mekin?”, hänen äiti vastasi kyllä ja mainitsi ohimennen, että oli joskus viettänyt viikonlopun mun isän kanssa vuonna 1985 (siis ennen mun äitiä! Ei draamaa). Mikaelin intuitio yllättäen kysyi ”voisko se olla mun isä?”… Mikael sai yhteyden mun isään, ja siitä lähti pitkä kuukausien selvitys, joka kaikkien, myös Mikaelin äidin yllätykseksi, kääntyi ihmeelliseen lopputulokseen, Saara kirjoittaa.

Mikaelin äiti oli alkanut seurustella pian Saaran isän kanssa vietetyn viikonlopun jälkeen, eikä hänkään kyseenalaistanut raskauden huomattuaan, etteikö uusi mies olisi Mikaelin isä. Pariskunta kuitenkin erosi pian Mikaelin syntymän jälkeen, eikä oletettu isä ole ollut läsnä poikansa elämässä.

Nyt DNA-testit ovat todistaneet, että Mikaelin intuitio piti paikkansa. Hän ei pelkästään muistuta Saaran isää ja tämän kolmea lasta, vaan on oikeasti heidän kadoksissa ollut perheenjäsenensä.

- Nyt 30 vuoden jälkeen ja isyysasian selvittyä me ollaan tosi onnellisina ja avoimin mielin otettu uusi perheenjäsenemme vastaan. On rikkaus saada elämään uusi ihminen. Mikael on kitaristi ja valmistunut ääniteknikoksi. Tällä hetkellä hän opiskelee englannin opettajaksi sivuaineen japanin kieli (ylläriylläri). Paljon yhtäläisyyksiä siis meidän perheen kiinnostuksen kohteisiin, ja muutenkin tullaan toimeen erittäin hyvin. Ollaan kaikki tosi kiitollisia ja ihmeissämme siitä, että mun X Factor matka toi meidän perheeseen uuden jäsenen.

Löytyneen velipuolen lisäksi Saaralla on kaksi muutakin sisarusta, Samu ja Suvi.

- Tämä on hullua. Olemme asuneet Mikaelin kanssa 18 vuotta samassa kaupungissa, mutta vasta kansainvälinen tv-ohjelma toi meidät yhteen, Saara hehkuttaa Sunin haastattelussa.