fbqSaara Aallolle paikka Spice Girlsissä: esiintyy supertähtien rinnalla paluukiertueella – huh, mikä kunnia! | Seiska
spice girls

Saara Aallolle paikka Spice Girlsissä: esiintyy supertähtien rinnalla paluukiertueella – huh, mikä kunnia!

Uutiset | 19.01.2019 11:34

Koko maailma sekosi, kun Spie Girls -yhtye ilmoitti viime vuonna tekevänsä yhden kesän come back -kiertueen.

Spice Girls ei kuitenkaan nouse stadioneille täydellisellä alkuperäisellä kokoonpanolla, sillä Victoria Beckham ei osallistu tulevaan kiertueeseen. 

Nyt tilanne on kokenut käänteen ja näyttää siltä, että Spice Girls -yhtye on saanut konsertteihinsa ja yhtyeeseensä viidennen jäsenen Suomesta. Kyseessä on upean taipaleen Britannian X Factorissakin tehnyt Saara Aalto

Lue lisää. Saara Aallon Meri-kihlattu avautui raskaasta vuodestaan: Jotkut asiat eivät unohdu koskaan, mutta helpottavat ajan kanssa!

melanie c

–Keskustelin Mel C:n kanssa, ja kysyin häneltä voisinko olla kuuden Spice Girl? Hän sanoi, että voin olla viides, sillä ryhmässä on tilaa henkilölle, joka todella osaa laulaa, Saara Aalto kertoo The Sunin haastattelussa.

geri halliwell

Saaran Spice Girls -yhteydet eivät pääty vain tapaamiseen Mel C:n kanssa. Ginger Spice eli Geri Halliwell on nimittäin kirjoittanut kappaleen Saaran uudelle albumille. 

 –Se on aivan hullua! Geri kirjoitti kappaleen ja hän haluaa, että minä laulan sen. Toivon, että teemme pian taas musiikkia yhdessä. Hän on jännittävä ja kupliva persoona, Saara kertoo. 

emma bunton

Tällä hetkellä Saara kilpailee Iso-Britannian Dancing on Ice -kilpailussa, jota on ennen tuomaroinut Baby Spice, eli Emma Bunton
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!