Saako Sofia vihdoin tavata Nikon?

Saako Sofia Belórf vihdoin tavata tutkintavankeudessa viruvan Niko-rakkaansa? Janne "Nacci" Tranbergin kiinniotto ratkaiseva käänne!

18.10.2019 07:41

Ex-Cannonball-päällikkö Janne ”Nacci” Tranberg, 44, jäi pitkän pakomatkan päätteeksi poliisin haaviin viime viikolla Espanjassa. Erikoissyyttäjä Erkki Huhtala vahvistaa Seiskalle, että Tranbergia ja Niko Ranta-ahoa, 31, epäillään samasta rikoskokonaisuudesta. Asiasta uutisoi ensin MTV.

Janne "Nacci" Tranberg jäi kiinni Espanjan Aurinkorannikolla. Hän pakoili 649 päivän vankeusrangaistusta.
Janne "Nacci" Tranberg jäi kiinni Espanjan Aurinkorannikolla. Hän pakoili 649 päivän vankeusrangaistusta.

 

Lue myös: Sofia Belórfin Niko-rakas ihmeissään – rikollispomo Janne "Nacci" Tranberg liitettiin samaan huumevyyhtiin!

Mikkelin vankilassa oleva Niko Ranta-aho on saanut tietää poliisilta, että Nacci Tranberg on otettu kiinni Espanjassa.

– Hän ihmettelee, miksi Tranberg on liitetty samoihin rikosepäilyihin hänen kanssaan, Nikon asianajaja Hannu Kaitaluoma kertoo.

Niko Ranta-aho istuu tutkintavankeudessa Mikkelin vankilassa.
Niko Ranta-aho istuu tutkintavankeudessa Mikkelin vankilassa.

 

Lue myös: Ruokaa pikkukeittiössä ja kuntosalille kerran viikossa – näin Sofia Belórfin Niko-rakas elää tutkintavankeudessa Mikkelin vankilassa!

Asianajajan mukaan Niko voi edelleen olosuhteisiin nähden hyvin ja toivoo, että saisi vihdoin tavata puolisoaan Sofia Belórfia.

– En tiedä, tuntevatko Sofia ja Nacci toisiaan. Jos poliisi on pelännyt, että Sofia välittäisi Nacille viestejä Nikolta, niin nythän sitä vaaraa ei enää ole, ja tapaaminen voitaisiin Sofialle ja Nikolle järjestää, Kaitaluoma pohtii.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mia Jussinniemi
Kuvat: Poliisi ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!