Uutiset

Seiskan horoskooppi 12.-18.12.2019

12.12.2019 09:00

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan viikkohoroskooppi joka torstai Seiska.fi:stä!

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Kun keskityt ajatushautomoon, syntyy mielessäsi vivahteikkaita viritelmiä, ja pystyt saamaan kumppanisikin mukaan rakkauden mielikuvitusvaltakuntaan. Yritä edes!
Työ: Saat idean, joka kannattaa yrittää saada myytyä myös johdolle. Vireesi viehättää koko yhteisöäsi.
Raha: Haastavaa aikaa, kun mieli harhailee jo juhlapyhissä ja haluaisit panostaa sinne kaikkesi. Selviydyt mieliteoistasi, mutta älä kuvittele tilannetta helpoksi.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Täysikuu saa sinut levottomaksi. Lempi roihuaa kuitenkin enemmän kuin sitä itsellesi myönnätkään. Heittäytymisen aika!
Työ: Hieman heikko vireesi vaivaa ympäristöäsi, mikä tekee hallaa myös jaksamisellesi. Yritä selviytyä ja ymmärtää myös muita, niin saatte ryhmätyön kukoistamaan.
Raha: Menet koko loppuvuoden huippuvireessä, joten sinun ei tarvitse juuri vaivata päätäsi raha-asioilla. Tulevaisuutta voisit pohtia nyt.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Kohtuullisuus on tämän viikon sana kaksosille. Pistä jäitä hattuun, sillä nälkäsi vain pahenee, mitä enemmän asiaa mietit. Kohdista siis huomiosi nyt tyystin muihin aloihin.
Työ: Joskus sana osuu kohdilleen, ja huomaat sen työpaikallasi viikonlopun jälkeen. Pääset valmistautumaan pyhiin hyvissä voimissa.
Raha: Pieni notkahdus ei kaada talouttasi, vaikka yllättävä menoerä tuleekin kohdallesi. Älä tee siitä kompastuskiveä.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Oikeudenmukainen mielesi ei tahdo sulattaa kumppanisi itsekkyyttä, mikä aiheuttaa närää parisuhteeseesi. Pidä pintasi, sillä tiedät olevasi oikeassa.
Työ: Vaihtoehtoina ovat suuri menestys tai paha takaisku. Hankalan jyrkät kuvat vaikeuttavat kokonaistilannettasi. Pidä kielesi kurissa, niin jakso päättyy kohtuullisesti.
Raha: Mainio matka hieman mutkistuu, mutta suurta murhetta ei kohdallesi ole näkyvissä. Selviät pienillä siirroilla hyvin eteenpäin.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: On asioita, jotka sujuvat tunteen mukaan. Tämä jakso on kohdallasi oiva esimerkki sellaisesta. Nauti, jos niin haluat.
Työ: Ehdotonta tarkkuutta vaativissa tehtävissä olet nyt omimmillasi. Hoidat ruhtinaallisesti oman postisi, ja toivoisit muidenkin tekevän niin. Kaikilla ei mene yhtä hyvin, pidä mielessäsi.
Raha: Olet matkalla kohti parempia aikoja, mutta vielä ei ole aika räväyttää. Malttia!

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Hidasta on etenemisesi, mutta melko varmaa kuitenkin. Yleisesti sovittuja kuvioita sinun on turha noudattaa, vaan toimi niin kuin sydämesi sanoo.
Työ: Onko sinulla mahdollisuutta aloittaa lomaa jo nyt? Syytä olisi, sillä vireesi ja voimasi ovat pitkän syksyn aikana menneet. 
Raha: Vaihtoehtoiset kuviot aiheuttavat harmaita hiuksia, mutta pysy valitsemallasi tiellä. Kaikkea ei voi etukäteen suunnitella. Aina tulee yllätyksiä.

Vaaka 23.9.-23.10.      

Rakkaus: Lemmenelämässäsi on edessä niin sanottu fraasikaaos, eli et itsekään tiedä mitä haluat, eikä mikään tunnu mielekkäältä. Neuvoni on, että älä edes yritä, vaan odota parempaa aikaa.
Työ: On aika hiljalleen siirtyä huilaamaan. Jos vain pystyt, aloita lomasi jo nyt.
Raha: Tee se nyt eikä 15. päivä -sanonta ei sinua suuresti hetkauta, sillä 15. päivä on ihan tällä jaksolla. Hyvin siis menee, vaikka pieniä vaikeuksia onkin odotettavissa.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Epidemian lailla leviävä alakulo vaikeuttaa rakkauselämääsi, etkä tunnu saavan romantiikkaa, vaikka tekisit mitä. Tyydy tilanteeseen, sillä parempaa ei ole ihan heti tulossa.
Työ: Moittimisella et saavuta mitään positiivista, vaikka se saattaa mieltäsi hetkeksi helpottaakin. Yritä pitää mielesi plussan puolella.
Raha: Kun et antanut itsesi laiskistua, huomaat nyt sen kantavan hedelmää. Pienet ponnistelut tuottavat upean tuloksen.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Värikäs vaihe kaiken kaamoksen keskellä tuo iloa ja romantiikkaa, jota olet jonkin aikaa jo kaivannutkin. Tee itse aloite, niin pääset lähemmäksi toivettasi.
Työ: Olet joutunut puurtamaan pitkään ja tehnyt pitkää päivää, mutta nyt alkaa vihdoin helpottaa. Huomaat selviytyneesi suuristakin haasteista. Voit rauhoittua.
Raha: Sijoituksesi poikivat, joten kannattaa laittaa raha kiertämään. Nauti voitostasi, sillä tällä jaksolla olet nero.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Erakkoluonteestasi huolimatta pystyt nauttimaan romantiikan kukkasista, kunhan et heittäydy marttyyriksi. Muista, että tangoon tarvitaan kaksi.
Työ: Vaikeudet tuntuvat kasaantuvan, ja joudut tavallaan haluamattasi puolustuskannalle. Aivan turhaan, sillä hoidat tehtäväsi kuitenkin niin kuin on sovittu.
Raha: Epävakaat kuviot aiheuttavat harmaita hiuksia, mutta selviydyt, kunhan käytät mielikuvitusta.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Täysikuu näyttää kirkkaudestaan huolimatta sinulle sen varjopuolen, mielesi tulee levottomaksi ja kumppanisi ärtyisäksi. Yritä tiedostaa tämä, ja varautua siihen.
Työ: On aika vetää henkeä ja huilata, sillä vireesi on tipotiessään. Älä kuitenkaan ajaudu täysin murheen alhoon, sillä tunnelin päässä näkyy valoa. Huomaathan!
Raha: Aikaa uuden kokeiluun on, laskujen aika tulee vasta ensi vuonna.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Romantiikka on tällä jaksolla täyttä munkkilatinaa sinulle, ymmärrät kumpaakin yhtä hyvin – eli et ymmärrä, vaikka ajoittain siltä tuntuukin.
Työ: Jaksa vielä hetki, ja tee tällä jaksolla niin paljon kuin suinkin pystyt. Vireesi on heikentymässä, ja paljon on vielä tehtävänä. Hyvä niin, sillä saat paljon aikaan, jos haluat.
Raha: Opettele keinot, joilla euron arvo on kaksi. Tarvitset mielikuvitusta.

Teksti:HERKKO HEIMONEN
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!