fbq
Uutiset
28.05.2015 20:23
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Ari Lahti
Ruotsalaislaulaja Loreen: Tällaisille tarjouksille en sano koskaan ei!
Ruotsalaislaulaja Loreen: Tällaisille tarjouksille en sano koskaan ei!
Uutiset
28.05.2015 20:23
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Ari Lahti

Laulaja Loreen tekee aktiivisesti yhteistyötä eri hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa. Laulaja on vieraillut eri puolilla maailmaa auttamassa apua tarvitsevia ihmisiä.

- En pelkää puhua poliittisiin ja ihmisoikeuksiin liittyvistä asioista. Mielestäni niistä puhuminen on todella tärkeää. Elämme uudenlaista aikaa. Ihmiset ymmärtävät ja haluavat ymmärtää asioita uudella tavalla. Pelko on voimakas tunne, mutta nykyään ihmiset uskaltavat puuttua epäkohtiin, Loreen pohti Seiskalle.

 

Raha ei ole tärkeintä

Loreen sanoo, että ihmisoikeudet ja hyväntekeväisyys kiinnostavat häntä enemmän kuin raha tai materia.

- Varakkuus ja mahdollisuus ostaa mitä tahansa voi olla mielenkiintoista hetken, mutta se ei tuo onnea. Kun on nähnyt vallan ja rikkauden, niiden hienoutta alkaa kyseenalaistaa.

Loreen on tuttu näky hyväntekeväisyyskonserteissa ja -tilaisuuksissa. Euroviisujen aikaan hän esiintyi Wienissä suuressa AIDS-tietoisuutta jakaneessa hyväntekeväisyyskonsertissa. Viime viikolla hän esiintyi Ruotsissa järjestetyssä konsertissa.

- Jos minua pyydetään esiintymään hyväntekeväisyyskonsertteihin tai muihin vastaaviin, suostun yleensä empimättä. Ainoastaan silloin joudun kieltäytymään, jos minut on jo buukattu toisaalle, Loreen kertoi Seiskalle.