Hyppää pääsisältöön
Virpi Kätkä muistelee nuoruutensa kesää.

Ruotsalaisihastus sekoitti teini-ikäisen Virpi Kätkän pään – ”Ainoa mitä siinä keksin sanoa…”

Eräs 1980-luvun juhannus on piirtynyt ikuisesti laulaja Virpi Kätkän mieleen.

– Olin 14-vuotiaana Aavasaksalla juhannusjuhlissa. Tapasin siellä ruotsalaisen pojan Tommyn, jonka kanssa vietin koko illan yhdessä, Virpi kertoo.

Lue myös: ”Helsinki oli taivas!” Nuoruuden kesät tekivät vaikutuksen laulajakaunotar Virpi Kätkään: ”Pakko ajella ympäriinsä ja muistella!”

Kävi ilmi, että Tommy oli kyläilemässä mummonsa luona, joka asui ihan lähellä. Virpi ja Tommy päättivätkin, että Virpi menisi seuraavana päivänä tapaamaan poikaa.

– Olin hurjan ujo, mutta lähdin kuitenkin tapaamaan häntä. Perille päästyäni huomasin, että paikalla olikin lisäksi myös kaksi hänen serkkuaan!

Virpi Kätkä muistelee nuoruutensa juhannusta.

Lue myös: Selviytyjät-tähti Virpi Kätkä juhli yhdessä kuvankauniin kummityttönsä kanssa: "Otamme menetettyä aikaa kiinni!"

Virpi meni tilanteesta niin paniikkiin, ettei tunnistanut ihastustaan.

– Ainoa mitä siinä sitten keksin sanoa oli, että kuka teistä on Tommy, Virpi nauraa.

Serkukset tuijottivat ihmeissään Virpiä, joka ei jäänyt kuuntelemaan, mitä heillä oli sanottavanaan vaan pinkoi matkoihinsa.

Selviytyjät-voittaja Miska Haakanan ja CatCat-duon uusi kesäbiisi Kyntää ja soutaa julkaistaan Spotify:ssa ja MiskaMH-kanavalla 21.6. klo 00.

Lue myös: Selviytyjät-voittaja Miska Haakana yllättää: kaksimielinen kesäbiisi CatCatin kanssa!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Kirsi Pöllänen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!