Ruokakirjan julkaissut Anni Hautala paljastaa suosikkireseptinsä: "Tämä sopii täydellisesti pikkujouluihin"

Uutiset | 04.12.2017 15:45

Anni Hautala,35, on tullut tutuksi niin radiosta kuin televisiostakin. Radio Suomipopin suosittu aamushow Aamulypsy kerää joka arkiaamu läjäpäin korvapareja kuuntelemaan jo tavaramerkiksi muotoutunutta Annin naurua, sekä Juha Perälän ja Jaajo Linnonmaan härskejä vitsejä.

Lue lisää:  AAMULYPSYN TULOT: JAAJO LINNONMAALLA JA JUHA PERÄLÄLLÄ MAHTITIENESTIT - MIKSI ANNI HAUTALA HÄVIÄÄ MIEHILLE TULOISSA NÄIN ROIMASTI?!

- Se on kuin meidän kolmen välinen aamupala, sinne on aina mukava mennä, Anni kertoo Seiskalle.

14 livelähetystä

Radion lisäksi suosikkijuontajalla on monta rautaa tulessa, sillä tänä syksynä hänet nähtiin televisiossa Kaikki vastaan yksi -ohjelmassa sekä Idolsissa. Pejantainen (1.12.) Idols-finaali oli juontajan 14. livelähetys tälle syksyä.

- Ei ole tullut vielä sellaista aamua, ettenkö jaksaisi herätä, mutta jos sellainen tulee, niin siinä kohtaa pitää todella miettiä, että mitä tehdä toisin.

Paahdetut tiikeriravut

Kaiken kiireen keskellä Anni julkaisi marraskuussa ensimmäisen kirjansa, Annin Ruokakirja. Kirja sisältää reseptejä kotiruoasta suussasulaviin kakkuihin, sekä omakohtaisia kertomuksia tv-kulissien takaa. 

- Jos pitäisi nostaa yksi resepti ylitse muiden, niin se on paahdetut tiikeriravut suolapedillä. Todella helppo ja maukas resepti esimerkiksi pikkujouluihin, Anni paljastaa.

Mies osti lomakeskuksen Kuusamosta

Vastapainona kiireiselle syksylle suosikkijuontajalle on luvassa kevyempi kevät, sillä juontotyöt painottuvat radioon. Sitä ennen luvassa on joululoma perheen kanssa Kuusamossa, josta Annin puoliso stand up -koomikkona tunnettu Niko Kivelä osti lomakeskuksen. 

Lue lisää: OHO, ANNI HAUTALA JULKAISI HARVINAISEN YHTEISKUVAN MIEHENSÄ KANSSA - ESITTELI RAKKAANSA JUHA TAPIONA!

- On ihanaa, kun pääsee jouluksi lumen äärelle rauhoittumaan.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!