Maisa Torppa vietti polttareitaan Tallinnassa.

Ruokaa, juomaa ja kylpylähemmottelua! Kohumorsian Maisa Torppa vietti polttareitaan Tallinnassa!

30.01.2020 14:03

Rallitähti Jari-Matti Latvalasta kohueronnut ja heti uuden rakkaan löytänyt Maisa Torppa bongattiin viime sunnuntaina Tallink Star -laivalta matkalta Suomeen.

Lue myös: No oho! Maisa Torppa koko uhkeus esillä ja bisse kädessä: "On mennyt huonomminkin!"

Suhde it-Mikkoon etenee vauhdilla, sillä Seiskan tietojen mukaan Maisa vietti viikonloppuna Tallinnassa polttareitaan hyvän ruuan, juomien ja kylpylähemmottelun merkeissä.

– Maisa oli liikkeellä iloisen tyttöporukan kanssa, laivalta supistaan. Seiska kertoi viime viikolla, että Maisa aikoo mennä naimisiin ystävänpäivänä 14.2.

Lue myös: Salahäät! Kohukaunotar Maisa Torppa naimisiin it-rakkaansa kanssa!

Maisa on vuoden kohutuin morsian.
<em>Maisa on vuoden kohutuin morsian.</em>

Suhde eteni nopeasti

Maisan ja Mikon suhde on edennyt salamavauhtia. Pari ryhtyi salasuhteeseen viime keväänä. Syyskuussa pari vielä väitti olevansa vain hyviä ystäviä, ja Maisan mukaan Mikko oli hyvä ystävä myös rallitähti Jari-Matti Latvalan kanssa.

Lue myös: Salasuhteen paljastavat paparazzikuvat! Maisa Torppa hipsi silminnäkijöitä varoen salarakkaansa autokyytiin!

Mikon piti osallistua myös Maisan ja Jari-Matin häihin, mutta nyt kävinkin niin, että häävieraasta tuli itsestään morsiamen sulhanen. Paljastui myös, että Jari-Matti ei tunne Mikkoa lainkaan.

Jari-Matti puhalsi pelin poikki lokakuussa ja ilmoitti peruneensa uudenvuoden häät Maisan kanssa. Pian tämän jälkeen pari ilmoitti eroavansa, ja Maisa myönsi vihdoin seurustelevansa it-Mikkonsa kanssa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!