Hyppää pääsisältöön
Henna Kalinainen avautuu seksuaalisuudestaan.

Rumpalinaiseen yhdistetty Henna Kalinainen avautuu blogissaan seksuaalisuudestaan!

Seiska uutisoi pari viikkoa sitten, että takavuosien kohujulkkis Henna Kalinainen on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan.

– Hän on nykyään parisuhteessa räväkän ja tatuoidun, päälle kolmekymppisen rumpalinaisen kanssa, lähipiiristä juoruttiin Seiskalle.

Lue myös: Henna Kalinaisella uusi kulta: rakastui räväkkään ja tatuoituun rumpalinaiseen!

”Suhde ei ole edennyt”

Lisäksi Henna oli tehnyt suhteestaan päivityksen sosiaaliseen mediaan. Silloin Henna ei ollut halukas kommentoimaan asiaa Seiskalle, mutta nyt hän avasi sanaisen arkkunsa blogissaan.

Olemme olleet kiinnostuneita toisistamme, mutta suhde ei ole edennyt parisuhdetasolle. Se päivitys lähinnä oli päähänpisto ja tarkoitus karkoittaa kaikki ei toivotut ihmiset kintereiltä ainakin omalta osaltani, Henna kirjoittaa.

Lue myös: Huhhuh, mitä suhdedraamaa: Henna Kalinaisen naisystävästä tulee mies, Sofia Immonen laittoi kapuloita rattaisiin - ex-rakas uhkaa tappaa kaikki!

Haussa poikatyttö

Henna kirjoittaa blogissaan pohtineensa pitkään seksuaalisuuttaan ja olevansa biseksuaali. Nyt hän kertoo, että unelmakumppani olisi poikatyttö, jossa on äijämäisyyttä, mutta naisen viekkaus ja ajattelutyyli.

Viime aikoina kaikkien miesten jälkeen ketä on ollut tuntuu, että pystyn ehkä muodostamaan sen paremmin naisen kanssa. Mä tarviin pitkiä keskusteluja, suorapuheisuutta ja muuta kuin putkiaivot että voin hyvin suhteessa, Henna kirjoittaa.

Lue myös: Henna Kalinainen avautuu blogissaan vuosien piinastaan: "Hiukset paloivat puolikaljuksi"

Hennan mukaan miehet kiinnostavat edelleen, mutta oikean kumppanin löytäminen ei katso sukupuolta.


Teksti:
Kalle Väistö
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!