Katso videot!

Rumba: "Tässä on tämän vuoden kesähitti" - jösses, mikä biisi ja video! "Vaatii katsojaltaan rankalla kädellä huumorin – ja ironiantajua" - katso!

Uutiset | 11.06.2018 14:30

Räppäri Maria Monde julkaisi sunnuntaina (10.6.) kesäbiisin Rühl Love. Hän on itse sekä säveltänyt että sanoittanut kappaleen.

KATSO MYÖS: OHO, MARIA MONDE TEKI JÄLLEEN RADIKAALIN TYYLIMUUTOKSEN: TÄMÄ EI OLE MIESTEN ETUOIKEUS – KUVAT!

Musiikkilehti Rumban mukaan kyseessä on "sadan prosentin varmuudella tämän vuoden suomalainen kesähitti". Rumban julkaiseman tiedotteen mukaan biisin "yksi tarkoitus on edistää naisten henkistä vapautumista rikkomalla stereotyyppista naiskuvaa".

"Rühl Love on feministinen ja parodiallinen energianpurkaus, joka vaatii katsojaltaan rankalla kädellä huumorin – ja ironiantajua. Biisi kertoo vakavalla tavalla naisten ahdingosta ja turhautuneisuudesta mutta myös parodisoi itse itseään. Kyllä. Biisi on parodia feminismistä mutta samaan aikaan siinä kytee totuuden siemen. Parodiaa ja faktaa yhtä aikaa”. 

”Kappale kertoo myös ilmiöstä, jossa sukupuolet lähenevät toisiaan ja se parodisoi myös tätä kehityskaarta yhteiskunnassamme. Toisaalta taas, Rühl Love on super energinen ja hassu kesähitti, puhdas bilebiisi, josta löytyy pähkäiltävää aina piereskelyn filosofiasta suomalaiseen peltomaisemaidylliin. Kaikkeni annoin, siinä se nyt on. Naurakee tai itkekee, itse en osaa valita kumpaa tekisin”, kuittailee Monde kuin rasvattu silakka.

Varmaa on se, että biisi herättää tunteita - aivan kuten artistin aikaisemmatkin tuotokset.

Muistatko vielä Maailma-kappaleen?

Maria Monde -nimellä musiikkia tekevä Maaria Lehtinen (ent. Lappalainen) nousi julkisuuteen kesällä 2016. 

LUE LISÄÄ: KIRJAILIJA MAARIA LEHTINEN RYHTYI PIN UP -MALLIKSI: KUUMAT KUVAT!

Tuolloin hänen Maailma-kappaleestaan tuli todellinen viraali-ilmiö. Sitä on nyt katsottu YouTubessa yli 1,6 miljoonaa kertaa.

LUE LISÄÄ: MUSIIKKI-ILMIÖ MARIA MONDE ON MYÖS SUPERMUODOKAS BIKINIKAUNOTAR - UUDET KUVAT!

Silikonirintojen ottamisen myötä artisti kilpaili myös Suomen seksikkäin -kisassa.

LUE LISÄÄ:  OHHOH, MARIA MONDE MUKANA SUOMEN SEKSIKKÄIN -KISASSA – JA MILLÄ KUVALLA: MINULLA ON SEKSIKÄS PEPPU!

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja youtube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!