Ruma välikohtaus Katajanokalla! Jere Karalahden 6-vuotias Stella-tytär ei päässytkään tapaamaan isäänsä - ”Odotimme oven takana täysin turhaan!”

Uutiset | 23.05.2020 07:16

Ex-kohukiekkoilija Jere Karalahdella ja hänen valkovenäläisellä ex-salarakkaalla Oksana Chaikolla on syksyllä 2013 syntynyt Stella-tytär, jonka elatuksesta on kiistelty oikeudessa asti. Nykyään Jere ja Oksana asuvat kumpikin tahoillaan Suomessa, mutta vanhempien välit ovat yhä sanalla sanoen hyytävät.

Oksanalla ei ole muutoin ongelmaa asian suhteen, paitsi että hänen vauhdilla kasvava tyttärensä on kuulemma alkanut kysellä yhä enemmän isästään. Isästään, jota ei ole tavannut pitkään aikaan.

– Stella on jo tarpeeksi iso tyttö ymmärtääkseen, että jokaisella lapsella on isä ja äiti. Hänkin haluaisi tuntea isänsä ja olla yhteyksissä tähän, Oksana sanoo Seiskalle.

– On hyvin vaikeaa, kun Stella alkaa puhua Jerestä, sillä häntä alkaa aina itkettää, enkä tiedä, kuinka voisin auttaa häntä. Yritän vain tehdä kaikkeni saadakseni hänet onnelliseksi.

Lue myös: Nanna uhkasi poliiseilla! Ex-salarakas Oksana Chaiko yritti tavata Jere Karalahden – tytär kaipaa isäänsä!

– Jere sanoi aina, että hänellä on iso sydän. Eikö siellä todella ole tilaa hänen pienelle tyttärelleen? Oksana kysyy.
– Jere sanoi aina, että hänellä on iso sydän. Eikö siellä todella ole tilaa hänen pienelle tyttärelleen? Oksana kysyy.

Järjesti tapaamista

Kun mitkään kontaktiyritykset eivät tuottaneet tulosta, tyttärestään huolta kantanut äiti päätti ottaa järeät aseet käyttöön. Oksana kertoo huomanneensa helmikuussa Karalahtien järjestävän urheilutapahtuman aivan heidän kotinsa naapurissa Katajanokalla.

Lue myös: Uhkasi soittaa poliisit ja heittää ulos? Näin Nanna Karalahti kommentoi Jeren ex-salarakkaan rajuja väitteitä: "Väärä aika ja paikka"

– Ajattelin, että ehkä Stella voisi tavata Jeren siellä. Päästyämme paikalle Nanna riensi meitä vastaan, heitti meidät ulos ja uhkasi soittaa poliisit, jos tulisimme takaisin, Oksana väittää.

– Pyysin Nannaa sanomaan Jerelle, että Stella haluaisi tavata isänsä. Hän lupasi sanoa ja palata sitten kertomaan meille, mutta hän ei koskaan tullut takaisin. Odotimme oven takana puoli tuntia täysin turhaan.

LUE LISÄÄ OKSANA CHAIKON JA STELLAN KUULUMISIA TUOREIMMASTA SEISKASTA!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto ja Oksanan albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!