Katso videot!

Roope Salmisen viiden sekunnin somevideo aiheutti sensaatioreaktion - sai enemmän viestejä kuin lapsensa syntymän jälkeen: "Tämä on herättänyt hilpeyttä"

Uutiset | 23.11.2020 12:23

Juontaja Roope Salminen, 30, julkaisi viikonloppuna yllättävän videon itsestään sosiaalisessa mediassa. Videopätkä on vain viisi sekuntia pitkä, mutta herätti valtavasti huomiota ja kyselyjä. Roope julkaisikin alkuperäisen videon Instagramin tarinaosion lisäksi myös omalla kuvatilillään.

- Laitoin tän viiden sekunnin videon eilen stooriin ja sain enemmän inbox-viestejä kuin lapsen syntymän jälkeen, Roope naureskeli Instagramissa.

Lue myös: Putouksesta sivuun siirretty Roope Salminen purkaa tuntojaan rehellisessä sometilityksessä - "Niitä muistoja minulta ei vie kukaan"

Videopätkässä Roope avaa värikkään ulkohaalarinsa vetoketjun ja alta paljastuu mies täydessä tällingissä.

- Tämä on herättänyt hilpeyttä ja jopa eri asteista ilkkumista mihin ikinä kävelenkin, mutta kannan sitä ylpeänä. voi olla että en näytä cooleimmalta mahdolliselta kaverilta, mutta mulla ei oo tänäkään talvena kylmä!

Lue myös: Roope Salminen avautui seksuaalirikostuomiostaan - ei valita hoviin: "En ole syyllistynyt siihen rikokseen, josta tuomio on annettu, mutta..."

Tuomio seksuaaliseen tekoon pakottamisesta

Roope juonsi Putous-ohjelmaa viisi kautta, mutta viime viikolla selvisi, että ensi kevään tuotantokaudelle juontajaksi on Roopen tilalle valittu Christoffer Strandberg.

Muusikko-juontaja sai tänä vuonna Helsingin käräjäoikeudessa tuomion pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Käräjäoikeus tuomitsi Roopen 70 päiväsakkoon. Maksettavaa jäi 2 380 euroa, ja lisäksi Roope maksaa uhrille 1 000 euroa kärsimyksestä.

Tuomion jälkeen Salminen menetti pestinsä Putous-ohjelman juontajana. Hän on myös ollut vähemmän aktiivinen sosiaalisessa mediassa kuin ennen, mikä voi myös johtua totuttelusta perhe-elämään. Roope ja hänen puolisonsa Helmi-Leena Nummela saivat ensimmäisen lapsensa alkuvuodesta.

Lue myös: Tv:stä kadonnut Roope Salminen muutti elämäntapojaan – opetteli täysin uuden rutiinin arkeensa: ”En olisi voinut uskoa tätä”

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!