fbqRoope Salminen supersuosiostaan: Minulle ei ole ongelma palata lähtöpisteeseen! | Seiska
Uutiset
17.02.2017 10:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Putous
Roope Salminen supersuosiostaan: Minulle ei ole ongelma palata lähtöpisteeseen!
Uutiset
17.02.2017 10:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Putous-juontaja Roope Salminen on yksi tämän hetken työllistetyimpiä juontajia ja näyttelijöitä. Hän on nauttinut vasta hetken supersuosiosta, mutta on tehnyt jo pitkään töitä unelmiensa eteen.

– Olen elättänyt itseni tällä alalla jo 10 vuotta. Muutin himasta omilleni, kun olin 16-vuotias. En ole saanut tai hakenut tukia, joten olen tehnyt keikkaa pubeissa ja kerännyt tippejä. Minulle ei ole myöskään ongelma mennä sinne takaisin, Roope Salminen kertoi Seiskalle Unicef Live -lähetyksen pressitilaisuudessa.

- Suuri suosio ei varmasti jatku älyttömän pitkään, sillä kaikella on oma elinkaarensa. Luulen, että naamani alkaa v******a Suomen kansaa lähitulevaisuudessa. Luotan omiin kykyihin improvisaationäyttelijänä.

Enää ei tarvitse juosta töiden perässä

Ex-missi Sara Siepin kanssa parisuhteessa elävä Roope luotsaa parhaillaan televisiossa pyörivää Putousta ja maaliskuussa hän juontaa MTV3-kanavalla esitettävän Unicef Live -lähetyksen.

- Alkuvuosi ei ole tuntunut yhtä kiireiseltä kuin viime vuodet, sillä pari viime vuotta olen juossut jokaisen keikan perässä ja käynyt avaamassa jokaisen tavaratalon. Olen ollut hysteerinen sen suhteen, että työt loppuvat, jos en ota niitä kaikkia vastaan. Nyt olen voinut keskittyä pelkästään Putoukseen, ja se on tuntunut hyvältä. Olen nauttinut siitä, että voin mennä aamulla harjoituksiin ja illalla ei ole tarvinnut mennä Kajaaniin avajaisiin töihin.

Toinenkin yhteys Putous-Ernestiin

Putouksen ohella Roope on jatkanut keikkailemista perustamansa Kolina-improvisaatioryhmän kanssa. Myös Putouksesta tuttu Ernest Lawson kuuluu loppuunmyydyille yleisölle esiintyneeseen ryhmään.

– Olen iloinen, että Ernestistä on tullut suuri stara.

Kolina esiintyy maaliskuussa loppuunmyydylle Tavastialle.