Roope Salminen haukuttiin lyttyyn: näin hän vastasi kritiikkiin!

Uutiset | 29.02.2016 13:06

Roope Salmisella on monta rautaa tulessa. Nuorukainen esiintyy oman Roope Salminen & Koirat -yhtyeensä kanssa, juontaa ja näyttelee - ja omalle Sara-kullallekin pitäisi löytää aikaa.

Lauantaina Roope juonsi ensin Uuden musiikin kilpailun finaalin ja kiirehti sitten Turkuun keikalle bändinsä kanssa.

Erään kimpaantuneen fanin mielestä ilta ei mennyt putkeen. Hän purki tuntojaan Roopen Instagramissa:

Lauantain keikka Turun Venuksessa osoitti että on tainnut pissi nousta päähän. Luuletko tosiaan olevas niin iso stara että voit antaa ihmisten odottaa kun juot takahuoneessa kaljaa ja sitten esiinnyt kännissä. Kukaan ei varmaan olettanut että keikka alkaa 22 niin kuin lipussa luki mut ei myöskään 1:45... Aikatauluongelmista tuskin oli kyse koska jo reilusti ennen aloitusta ravintolapäällikkö sanoi artistin kyllä olevan paikalla mut juovan muutaman kaljan ensin...

 

 

Roope ei jäänyt palautteesta sanattomaksi vaan vastasi seikkaperäisesti:

suora lähetys loppui UMK:n finaalissa helsingissä kello 23. en tiedä miksi lipussa luki kello 22, mutta minulla tai yhtyeellämme ei sen asian kanssa oo mitään tekemistä. posotimme niin lujaa kuin mahdollista paikalle ja saavuinkin bäkkärille ~1:20 jonka jälkeen vaihdoin vaatteet ja söin päivän ekan aterian että pystyn vetämään keikan pitkän show'n ja ajon jälkeen. ei siinä kyllä kaljaa ehtinyt juomaan. välittömästi kun perkussionistimme ehti toiselta keikalta paikalle (vähän 1:35 jälkeen) aloitimme oman keikkamme. meillä ei ole mitään syytä tai halua aloittaa keikkojamme myöhässä. se että työpäivä loppuu vasta kolmelta aamuyöllä ei ole minullekaan ideaali tilanne, mutta tietysti viivästymisestä huolimatta vedimme silti täyspitkän keikan ja soitimme koko levyn läpi ja freestailit ja coverit päälle. en tiedä jäitkö katsomaan keikkaa, mutta jos jäit niin varmasti huomasit kyllä etten ollut kännissä. en ole koskaan esiintynyt kännissä, enkä esiinny. ravintolapäällikön höpötyksistä en tiedä kun en miestä tunne. pahoittelut jos sinulla tai muulla yleisöllä on ollut väärää informaatiota showtimesta!

 

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!