Hyppää pääsisältöön
Roope Salminen esiintyi Ruisrockissa ilman paitaa: Tarkoitus on pudottaa vielä vähän painoa!

Roope Salminen esiintyi Ruisrockissa ilman paitaa: Tarkoitus on pudottaa vielä vähän painoa!

Laulaja Roope Salminen viettää kiireistä keikkakesää. Hän esiintyi eilen perjantaina Roope Salminen & Koirat -yhtyeensä kanssa Turun Ruisrockissa täydelle katsomolle illan viimeisenä esiintyjänä. 
 
- Oli vuosia, ettei meillä ollut yhtään keikkaa, joten olisi tyhmää, että valittaisin nyt, että keikkoja on liikaa. Suomen kansakin on näköjään tykännyt, sillä kaikki keikat ovat täynnä, Roope Salminen kertoi Seiskalle ennen lavalle nousemista.  
 
Roope on pyrkinyt pitämään kroppansa kunnossa, jotta jaksaa keikkailla ja voi tarvittaessa myös esitellä lihaksikasta vartaloaan. 
 
- Mulla on eväät mukana festareilla, koska täältä ei saa terveellistä ruokaa. Tarkoitus olisi pudottaa vielä vähän painoa. Tänään on tarkoitus esiintyä ilman paitaa, koska olen viime aikoina treenannut, Roope naureskeli.
 
Roope Salminen & Koirat -yhtye julkaisi tällä viikolla Snadi-kappaleen, joka kertoo erotarinan miehen näkökulmasta. 
 
- Toivon siitä isoa biisiä. Se on erobiisi ihan uudesta kulmasta. Se on kirjoitettu naisille, jotka haluavat ymmärtää, mitä miehet ajattelevat, kun ero koittaa. Kappale syntyi biisileirillä, joten en laula pelkästään omista erokokemuksistani. Siinä on meidän kaikkien yhteisiä kokemuksia. Musiikki on musiikkia ja jokainen voi tulkita sanoitukset itse. 
 
 
 
 
 
 
Kesän aikana Roope ehtii myös lomailla, sillä keikkoja on yleensä torstaista sunnuntaihin. Hän pistäytyi hiljattain rakkaansa, ex-missi Sara Siepin kanssa Heinolassa kylpylälomalla, josta pariskunta julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia.  
 
- Suhdeasioitani en kommentoi. Olen ottanut sen linjan.   
 
Musiikin tekemisen ja näyttelemisen ohella Roope vetää improvisaatiokoulutuksia. 
 
- Niitä olen tehnyt ennen kuin rupesin tekemään musiikkia ja muita juttuja. Elämäntehtäväni on tehdä improvisaatiosta mahdollisimman iso Suomessa. Toivon, että siitä tulee seuraava stand up. Olen puuhannut uutta kurssia, joka myytiin heti loppuun, useita kuukausia, Roope iloitsee.  
 
KUVAT: PASI MURTO
 

Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!