fbq
Uutiset
11.12.2019 08:11
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus
Roope 30 vuotta!
Roope Salminen 30 vuotta! Kestotähdeksi noussut viihdyttäjä avautui Seiskalle alan raadollisuudesta: "Kuulen usein, että olen menestynyt kuuluisan isäni vuoksi"
Uutiset
11.12.2019 08:11
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Kolmenkympin rajan ylittyessä tavataan ajatella, Frederikin sanoin, että "takana on luja putki rilluvuosien". Roopenkin kohdalla näin näyttää käyneen, sillä aiemmin hyväntuulisen hulivilin maineessa ollut viihdyttäjä on vakiintunut näyttelijä Helmi-Leena Nummelan kanssa ja pari odottaa esikoistaan. 

Roope Salminen vaitonaisena perheenlisäyksestään: Elämässä on hienoja asioita koettavana ilman, että mussutan siitä koko maailmalle!

Roope on monilahjakas esiintyjä, joka hoitaa suvereenisti sekä klubikeikat että television koko perheen viihdeohjelmat. Seiskan haastattelussa syyskuussa Roope kertoi, että hän on kohdannut urallaan jatkuvaa vähättelyä, etenkin perhetaustansa takia.

Roope on kuullut uransa varrella usein vertailua näyttelijäisäänsä Eppu Salmiseen.

– Kuulen usein, että olen menestynyt kuuluisan isäni vuoksi, hän paljastaa Seiskalle.

Roope Salminen kiistää olevansa televisiossa rahan takia – ”Tienaisin enemmän, jos tekisin vain…!”

Koko kansan suosikiksi kovalla työllä noussut Roope ei päässyt aikanaan Teatterikorkeakouluun. Seiskalle hän sanoin syksyllä, ettei asia enää häntä liiemmin vaivaa.

- Olen itse raivannut tietäni systemaattisesti eteenpäin siitä huolimatta, etten ole päässyt teatterikorkeaan.

Showbisnes on kuitenkin kaukana "tavallisesta työstä". Monet ovat valmiita tekemään menestyksensä eteen mitä vain. Roope kertoo tuntevansa asian perinpohjaisesti.

- Esiintyvä ala on todella raadollinen. En kuitenkaan halua olla esimerkki siitä, että unelmat toteutuvat vain uskomalla. Haluan olla esimerkki siitä, että joillakin ihmisillä käy vain pirun hyvä tuuri. Totta kai töitä pitää tehdä todella paljon.

Supersuosittu Roope Salminen ei piittaa julkisuuden varjopuolista: "Tekisin kaiken uudelleen, jos saisin valita!"

Syntymäpäivänsä kunniaksi Roope taisikin suunnata ulkomaille. Instagramin paikkamerkinnän perusteella Roope lomailee Filippiineillä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎂

A post shared by Roope Salminen (@roopesalminen) on