Uutiset
Katso videot!

Romutransu Markus Kuotesahon keikkamyyjällä hurjat odotukset alkaneesta laulu-urasta - Markukselta viiltävä reaktio: "Niitä levyjä voi sitten nakata ja ampua!" Katso video!

20.11.2020 17:01

Kuten Seiska viime viikolla uutisoi, koko kansan Romutransuna tunnettu Markus Kuotesaho aloittaa uran laulajana.

Seiskan uudessa Romuralli-sarjassa seurataan, kuinka Markuksen musiikkiura pääsee alkuun. Sarjan toisessa jaksossa Markus on studiossa nauhoittamassa taustanauhoja tulevia keikkojaan varten.

Markuksen agentti, ohjelma- ja tapahtumatuotantotalo MagnumLiven keikkamyyjä Esa Nummela kertoo olevansa hyvin toiveikas Markuksen musiikki- ja keikkauran suhteen. Nummelan mukaan Markuksen persoona on niin kiintoisa, että se houkuttelee väkeä romutransun keikoille.

- Markus on persoona, mikä on tässä se tärkeämpi juttu. Tärkeintä on, että artisti on mielenkiintoinen persoona ja jakaa mielipiteitä hyvässä ja huonossa. Se on aina parempi kuin tämmönen hajuton ja mauton, vaikka osaisi kuinka hyvin laulaa, Esa Nummela sanoo.

Katso lisää: Romutransu Markus Kuotesahosta laulaja – tältä hän todella kuulostaa: ”Ääni on mennyt kaljalla ja tupakalla”

Nummela myöntääkin, että hänellä on kovat odotukset Markuksen musiikkiurasta.

- Mä uskon, että tuo kiinnostaa. Kun me laitetaan Markus tuonne - ei ehkä maailmalle, mutta Suomea kiertämään - niin sanotaan, että ainakin mä menisin katsomaan keikan.

- Osahan tulee pällistelemään, että onko se Markus siellä oikeasti naisten vaatteissa. Osa tulee katsomaan, että osaako se yhtään laulaa, ja joku ehkä sen takia, että kuinka humalassa Markus on. Uskoisin, että kiinnostusta riittää, Nummela sanoo.

Lue lisää: ”Illalla jörnitään hotellilla!” Romutransu Markus Kuotesaho esittelee Heidi-rakkaansa: imuttelua studion sohvalla - kuvat!

Markus itse suhtautuu laulu-uransa tulevaisuuden näkymiin maltillisemmin.

- Ei ole oikein minkäänlaisia (odotuksia). Yritetään laulaa joku levy, jos se onnistuu. Ja jos se ei onnistu, niin niitähän (levyjä) voi sitten nakata ja ampua. Ne on niin pikkuisia Markus sanoo.

Lue lisää: Keikkahepeneet pornokaupoista! Laulajaksi ryhtynyt Romutransu Markus Kuotesaho shoppaili Tom Sjöbergin seksiluolassa – kuvat!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Tässä se vihdoin on! Katso Sedu Koskisen ensimmäinen musiikkivideo - näin herkästi laulaa Zedu De Luca: "Tunteet myllertävät"

Katso video!

Superuhkea povipommi meni hämilleen Jari-Matti Latvalan edessä: ”Vatkataan vähän sinne reikään”

Katso video!

Tällaisena et ole Martina Aitolehteä ja Sara Sieppiä ennen nähnyt: itkevät valtoimenaan tv-sarjan trailerissa - "Ei vaan enää jaksa" - katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!