Hyppää pääsisältöön
Olli Herman

Rokkarikomistus Olli Herman panostaa soolouraan – kieli sai vaihtua: Avioerolla vaikutus musiikkiin!

Reckless Loven ja The Local Bandin laulaja Olli Herman työstää parhaillaan suomenkielistä soolomateriaalia. Hänen on tarkoitus julkaista Hei vaan moi -kappaleelle jatkoa vielä tänä keväänä.

- Minulla ei ole ollut missään vaiheessa angstia suomen kieltä kohtaan, mutta rockin esittäminen on ollut luonnollista englanniksi. Avioeron tuoman elämänmuutoksen myötä alkoi syntyä materiaalia, joka ei kuulostanut Reckless Loven materiaalilta. Pikkuhiljaa kypsyi ajatus, että julkaisen soolomateriaalia, Olli Herman kertoi Seiskalle Jussi69:n Reburn-palautusjuoman lanseerausjuhlissa The Riff-ravintolassa.

Reckless Loven levytyssopimus Universal Musicin kanssa päättyi vuosi sitten. Se ei ole kuitenkaan hidastanut yhtyeen tahtia.

- Olemme tehneet koko ajan uutta musiikkia. Kiirettä riittää tällä hetkellä, Olli naureskeli.

Loppukeväästä Olli lähtee Japanin-kiertueelle The Local Bandin kanssa, ja kesällä häntä työllistävät keikkojen lisäksi Jone ja kesäpojat -radiolähetys Radio Rockilla sekä Jari Sillanpäästä kertova Rakkaudella merkitty -musikaali Valkeakosken kesäteatterissa.

- Musikaalin tekeminen on minulle ihan uusi aluevaltaus. Minulla saattaa olla siinä parikin eri roolia. En näyttele Jari Sillanpäätä, joten minun ei tarvitse leikata hiuksiani lyhyiksi. En ole saanut käsikirjoitusta, mutta tiedän, mitä kappaleita pääsen esittämään.

Ollin suhde Noora-vaimon kanssa päättyi avioeroon loppuvuodesta 2016. Suhteen päättymisen jälkeen Olli yhdistetty romanttisessa mielessä tankotanssija Henriikka Roohon ja tosi-tv-tähti Amanda Harkimoon. Hän vaikenee tämän hetkisestä suhde-elämästään.

LUE MYÖS: LAULAJA OLLI HERMANIN SUHDE KAUNIIN VAIMON KANSSA PÄÄTTYI - JÄTTIVÄT EROHAKEMUKSEN

- Olen ottanut tiukan linjan sen suhteen. Kommentoin Henriikan ja minun eroa, sillä suhteestamme uutisoitiin vielä puoli vuotta sen jälkeen, kun olimme eronneet. Halusin korjata asiat!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!